Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα: Η Γενί Σαφάκ επικαλείται το protothema.gr για τη δήθεν υπόκλιση Γεραπετρίτη

Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα: Η Γενί Σαφάκ επικαλείται το protothema.gr για τη δήθεν υπόκλιση Γεραπετρίτη

«Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών που έσκυψε το κεφάλι του εις ένδειξη σεβασμού προς τον Ερντογάν έγινε στόχος στη χώρα του» γράφει η τουρκική εφημερίδα – Αναφέρει ότι στα ελληνικά ΜΜΕ η κίνηση θεωρήθηκε ως «πλήρης υποταγή»

gerapetritis_erdog
Στο θέμα της δήθεν υπόκλισης του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται σε δημοσίευμά της η Yeni Safak, που επικαλείται ως πηγή το protothema.gr

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο τρόπος με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υποδέχθηκε τον Ερντογάν προκάλεσε διάφορες συζητήσεις. Ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού προς τον Ερντογάν, που έσκυψε το κεφάλι ερμηνεύτηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως «πλήρης παράδοση στον Ερντογάν».

«Πριν από τις συνομιλίες, η συμπεριφορά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη να σκύψει το κεφάλι του εις ένδειξη σεβασμού, (...) μπέρδεψε την Ελλάδα».

yeni_er


«Σύμφωνα με την ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Protothema- η συμπεριφορά του Γεραπετρίτη ερμηνεύτηκε ως «πράξη παράδοσης στον Ερντογάν». Ωστόσο, ο ιστότοπος φιλοξενεί και φωτογραφία του δημοσιεύματος του protothema.gr στο οποίο συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών διευκρινίζουν ότι επρόκειτο για μία κίνηση αβροφροσύνης. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης