Δένδιας: Με Οφορίκουε και Αμπονσά στην Γκάνα - «Θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Δένδιας: Με Οφορίκουε και Αμπονσά στην Γκάνα - «Θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου - Δείτε φωτογραφίες

dendias__10_
Το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην υπουργική Σύνοδο του ΟΗΕ για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης στην αφρικανική χώρα, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά την αυριανή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Αγιο Νικόλαο.

Ο κ. Δένδιας αφού ευχαρίστησε «τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και το Ίδρυμά του, τον Βαγγέλη Μυτιληναίο και το Ίδρυμά του και όλους τους πολλούς εθελοντές που έχουν δημιουργήσει μία ζεστή, ελληνική, φιλόξενη γωνιά, για τα παιδιά αυτής της δύσκολης να επιβιώσεις περιοχής», διαβεβαίωσε εκ νέου ότι «το ελληνικό κράτος και η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει να συνεισφέρει και να υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Δείτε φωτογραφίες:

dendias__7_
Ο Νίκος Δένδιας στην Γκάνα
dendias__6_
dendias__5_
dendias__8_
dendias__9_
dendias__10_
Ο Νίκος Δένδιας με Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά
dendias__1_
dendias__2_
dendias__3_
dendias__4_


«Υποσχέθηκα ήδη ότι θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο "Γιάννης Αντετοκούνμπο", ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ και μετά θα φτιάξουμε και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι εδώ δυο παλιοί παίκτες (Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά), οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά αυτά να μάθουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ομάδες, μία στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Ο Νίκος Δένδιας στο ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Γκάνα


Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης με 250 χλμ - Ταχύτητες που «ζαλίζουν» σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας - Δείτε βίντεο

Βασίλισσα Λετίθια: Την «στοιχειώνουν» οι μεξικάνικοι έρωτες κι ένα ημίγυμνο αγνώριστο πορτρέτο

Σαλαμίνα: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης που δολοφονήθηκε - «Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης