Αναγνωστοπούλου για τους «11» που αποχώρησαν: Δεν έχουμε λόγο σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αναγνωστοπούλου για τους «11» που αποχώρησαν: Δεν έχουμε λόγο σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Αλέξης Χαρίτσης θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής 

sia_anagnostopoulou
«Είχαμε πολιτικές διαφωνίες και αποχωρήσαμε με μεγάλες δυσκολίες, δεν φεύγεις έτσι εύκολα», είπε η Σία Αναγνωστοπούλου στον ΑΝΤ1 λίγο πριν από τη συνεδρίαση της ομάδας των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θα αποφασίσουν για την Κοινοβουλευτική ομάδα, τα πρόσωπα και τους ρόλος που καθείς θα αναλάβει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Αλέξης Χαρίτσης θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Θα έχει διακήρυξη για το πώς και για πιο λόγο συγκροτείται», είπε βουλευτής, ξεκαθαρίζοντας ότι, «δεν έχουμε κανένα σκοπό να συγκρουστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ» και εξήγησε πως, «φύγαμε για να δώσουμε ένα άλλο στίγμα του κεντροαριστερού, απέναντι από τη ΝΔ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9e3gdgcy81)

Επανέλαβε ότι, «το κύριο που με οδήγησε στην κρίση είναι το κλίμα εμφυλίου πολέμου. Με αυτό το κλίμα δεν μπορείς να λειτουργήσεις», συμπληρώνοντας πως, «άνθρωποι οι οποίοι προσδιορίζονται ως ομάδα Αχτσιόγλου ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα. Ξεκίνησε όλη η ιστορία από τους αποτάκτες».

«Εδώ και ένα διάστημα υπήρχε το κλίμα ότι υπάρχουν υπονομευτές, αλλά αυτό το εμφυλιακό ήταν που με οδήγησε στην απόφαση», συμπλήρωσε σχετικά και τόνισε ότι, «όταν έχεις ένα τέτοιο συνταρακτικό αποτέλεσμα, τον Μάιο, μαζεύεις το κόμμα».

Ερωτηθείσα για το αν θα επιστρέψει την έδρα της και στο σχόλιο ότι ίσως οι ψηφοφόροι «παραπονεθούν» για το ότι την ψήφισαν όντας σε άλλο κόμμα, απάντησε πως, είναι «σωστό το παράπονο, μόνο που ο βουλευτής έχει την εντολή -πλαίσιο, σύμφωνα με το Σύνταγμα έχει την ευχέρεια να ερμηνεύει αυτήν την εντολή».

Όσο για το αν θα αισθάνεται άβολα βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως, «συγκροτείται μία πολιτική ομάδα με πολιτική διαφωνία. Και τον Τσίπρα και τους άλλους συντρόφους, τους σέβομαι απεριόριστα».

Κλείσιμο
Ανέφερε, τέλος πως, «αντί να σκοτώνεσαι μέσα, βγαίνεις προς τα έξω και λες: εγώ έχω αυτές τις αγωνίες και βγαίνω να τις συζητήσω

Πιο εύκολο να μείνεις για να μην μπεις σε περιπέτειες, και πιο δύσκολο να βγεις και να παλέψεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ποινικός κώδικας: 20 χρόνια φυλακή και η απόπειρα βιασμού - Μόνο μια αναβολή στις ποινικές δίκες

Πώς ο Ελληνικός Στρατός έφτασε 60 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα (22 Αυγούστου/ 4 Σεπτεμβρίου 1921)

Ανατροπή για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν ισχύει τεκμήριο αν… δεχθείτε να ελεγχθείτε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης