Πέτρος Παππάς: Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μικρή λέει μετά την αποχώρησή της

Πέτρος Παππάς: Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μικρή λέει μετά την αποχώρησή της

Σύμφωνα με τον ίδιο «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα»

petros_pappas
Να υποβαθμίσει τον αντίκτυπό από την αποχώρηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς, υποστηρίζοντας στο Open ότι «το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό» και ότι «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία».

Σύμφωνα με τον ίδιο «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9e3i64i6gh)


Κλείσιμο
Κάνοντας λόγο, δε, για «παθογένεια» σημείωσε ότι «δεν είχαμε γείωση στην φοιτητική κοινότητα και στη γείωση στον συνδικαλισμό».

«Αυτό που λέμε τώρα είναι ότι ξεκινά ενας νέος πολιτικός χρόνος, έχει μηδενίσει ο χρόνος. Τον Στέφανο Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς αλλά τώρα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να κάνουμε πολιτική».

Επιχειρώντας, μάλιστα, να δείξει ότι παρά τις αποχωρήσεις υπάρχει εισροή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε ότι «3.000 βιογραφικά κατατέθηκαν στον isyriza γιανα συμμετέχουν στα think tank και αυτό δείχνει ότι υπαρχει ένα ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πολιτική».

Ως προς τον Αλέξη Τσίπρα, τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «παραμένει εγγυηητής της ενότητας, τον πόνεσε υποθέτω πολύ η αποχώρηση στελεχών που ανέδειξε».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ποινικός κώδικας: 20 χρόνια φυλακή και η απόπειρα βιασμού - Μόνο μια αναβολή στις ποινικές δίκες

Πώς ο Ελληνικός Στρατός έφτασε 60 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα (22 Αυγούστου/ 4 Σεπτεμβρίου 1921)

Ανατροπή για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν ισχύει τεκμήριο αν… δεχθείτε να ελεγχθείτε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης