Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοεξευτελίζεται κάθε μέρα και δεν αξίζει στην Αριστερά

Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοεξευτελίζεται κάθε μέρα και δεν αξίζει στην Αριστερά

«Από μας όλους που φύγαμε χτες, δεν ακούστηκε ούτε μισή κουβέντα εναντίον του Κασσελάκη σε κανένα δημόσιο βήμα», είπε 

anagnostopoulou
Λόγο για έναν συνεχή «εμφύλιο» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο Open, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το κόμμα. Τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «διασύρεται και αυτοεξευτελίζεται» και πως κάτι τέτοιο «δεν αξίζει στην αριστερά».

«Η μεγάλη απόφαση, η μεγάλη τομή για μένα ήταν η Κεντρική Επιτροπή. Το δημοψήφισμα και κυρίως αυτό που εκπέμφθηκε από τον πρόεδρο, τον κ. Κασσελάκη. Είχαμε μια κατάσταση ήδη από την προεκλογική εκστρατεία, μια κατάσταση σχεδόν εμφυλιοπολεμική. Οι υπονομευτές, τα μηνύματα… Στη διαδικασία, το team του κ. Κασσελάκη έβγαινε με αυτό τον υπονομευτικό λόγο. Χανόταν η πολιτική ουσία», ανέφερε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx6tjv8r1sxt)

«Από μας όλους που φύγαμε χτες, δεν ακούστηκε ούτε μισή κουβέντα εναντίον του σε κανένα δημόσιο βήμα, στα κομματικά μας όργανα αν είχαμε αντιρρήσεις για την πολιτική και τον πολιτικό του λόγο, είναι άλλο πράγμα. Δημοσίως, τίποτα», συνέχισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε ερώτηση γιατί αρνήθηκε την πρόταση να αναλάβει κοινοβουλευτικό ρόλο, απάντησε: «Ένας βουλευτής έχει το δικαίωμα να αναλάβει ή να μην αναλάβει έναν ρόλο. Είναι όμως πάντα βουλευτής και δουλεύει. Σε ό,τι με αφορά είχα βάλει μια προϋπόθεση μόνο για να αναλάβω ρόλο. Ότι δεν μπορεί να είναι αυτή η ηγετική ομάδα στην κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό το είχα βάλει επισήμως στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Και επειδή δεν έχω μάθει ούτε να φοβάμαι, ούτε να κρύβομαι, ήταν και ο κ. Κασσελάκης, και ο κ. Πολάκης και η κυρία Τζάκρη. Είπα, με τέτοια σύνθεση, το κλίμα θα γίνει εκρηκτικό».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρές δύο νεαρές γυναίκες σε τροχαίο

Ειρωνείες Λαζόπουλου για Αχτσιόγλου: Της αφιέρωσε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει» και είπε ότι ξέχασε την ομπρέλα της

Δείτε βίντεο: Νύχτα τρόμου με άγρια επεισόδια στο Δουβλίνο μετά την επίθεση Αλγερινού σε σχολείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης