Γιώργος Βασιλειάδης: Όταν υπάρχει πρόβλημα προφανώς έχει ευθύνες και η ηγεσία - Να βάλουμε όλοι παρακάτω τον εγωισμό μας

Γιώργος Βασιλειάδης: Όταν υπάρχει πρόβλημα προφανώς έχει ευθύνες και η ηγεσία - Να βάλουμε όλοι παρακάτω τον εγωισμό μας

«Κάνω κριτική και στην ηγεσία και σε αυτούς που δεν αφήνουν να κάνουμε μια κουβέντα εκεί που πρέπει να γίνει στα όργανα» είπε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

giorgos-vasiliadis
Ευθύνες και στην ηγεσία και και σε αυτούς που δεν αφήνουν να κάνουμε μια κουβέντα εκεί που πρέπει να γίνει στα όργανα για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε για όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο αναπληρωτής γραμματέας του, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα προφανώς όλοι έχουν ευθύνη ακόμα και η ηγεσία. Εδώ αντιμετωπίσαμε, όμως, κάτι πρωτόγνωρο να εκλέγεται μια νέα ηγεσία και από την πρώτη ημέρα να γίνονται επιθέσεις σε φαντασιακό παρά σε πραγματικό επίπεδο, από τα Τραμπ και Mπέπε Γκρίλο μέχρι σε ατζέντες που δεν έχουμε δει. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη γραμμή του κόμματος για να πει κανείς ότι υπάρχει ένα πολιτικό επίδικο που μπορεί να σε οδηγήσει σε διάσπαση. Όλοι να βάλομε τον εγωισμό μας λίγο παρακάτω» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βασιλειάδης.

Διευκρίνισε, δε, ότι «κάνω κριτική και στην ηγεσία και σε αυτούς που δεν αφήνουν να κάνουμε μια κουβέντα εκεί που πρέπει να γίνει στα όργανα. Αν εκεί υπάρξει διαφωνία τότε, ναι, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4dt9xicoop)
Κλείσιμο


Χαρακτήρισε, επίσης, λογικές τις απαντήσεις του κόσμου για τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις «όσο συνεχίζονται οι αναταράξεις και βγαίνει αυτή η εικόνα».

Ερωτηθείς για τον όρο αποστάτες που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «το να έχουμε μια συγκροτημένη έξοδο δύο μήνες μετά τις εκλογές χωρίς πολιτικό επίδικο αλλάζοντας την ετυμηγορία του λαού που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ τότε υπάρχει πολιτικό πρόβλημα. Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα τον όρο αποστάτες αλλά υφίσταται ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα».

Κατά τον κ. Βασιλειάδη «το κόμμα δεν διαλύεται, περνάει μια φυσιολογική κρίση μετά από μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Είχαμε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα, κάναμε διαδικσαίες και τώρα είμαστε στις αναταράξεις της νέας εποχής».

«Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή αλλά τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα και οφείλουμε όλοι να επικεντρωθούμε σε αυτά και να βρούμε λύσεις. Όσο εμείς ενδοσκοπούμε τόσο η κυβέρνηση θα μπορεί ανενόχλητη να περνάει την πολιτική της» σημείωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Παίκτρια του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ήταν νεκρή 4 μέρες αλλά ο σύζυγός της δεν το κατάλαβε - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Γιάννης Κατσιλάμπρος: Ο καθηγητής μουσικής που τσιμέντωσε τη γυναίκα του στο πάρκο που έπαιζαν τα παιδιά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης