Στέφανος Κασσελάκης κατά Γιώργου Αυτιά: «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε τον επιτέλους υποψήφιο ευρωβουλευτή, παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο»

Στέφανος Κασσελάκης κατά Γιώργου Αυτιά: «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε τον επιτέλους υποψήφιο ευρωβουλευτή, παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι διαστρέβλωσε τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών

kasselakis-aytias-arthroy
Τον Γιώργο Αυτιά εγκαλεί, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης -αυτή τη φορά για διαστρέβλωση των λεγομένων του. Μάλστα, με σαφώς ειρωνική διάθεση, καλεί τον πρωθυπουργό να κάνει «υποψήφιο ευρωβουλευτή» τον δημοσιογράφο.

Αφορμή, ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος μίλησε για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ακούστηκε ότι το ίδιο ζήτημα έθεσε, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη και έγραψε στο Twitter: «Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επιτεθεί ξανά στον Γιώργο Αυτιά, ζητώντας ακόμα και την απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΙ, όταν ο τελευταίος, αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, είχε αφήσει ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

«Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ καλά το έχουν κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι όταν πάει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο κ. Αυτιάς, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε ανάρτησή του πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Ειδήσεις σήμερα

Από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου - Η νέα «Μις Υφήλιος»

Ο «δεκάλογος» του ΣΕΒ για εκπτώσεις και προσφορές εν όψει Black Friday - Επιτρέπονται οι εκπτώσεις «διαρκείας»;


Δεν γνώριζε η Χαμάς για το μουσικό φεστιβάλ όταν μπήκε στο Ισραήλ - Εκτιμήσεις για πυρά και κατά διαδηλωτών από ισραηλινό ελικόπτερο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης