Δώρα Αυγέρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδυναμωμένος μετά τη διάσπαση - «Η κριτική ξεπέρασε κάθε επίπεδο ανοχής»

Δώρα Αυγέρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδυναμωμένος μετά τη διάσπαση - «Η κριτική ξεπέρασε κάθε επίπεδο ανοχής»

«Οι λέξεις που βγήκαν είχαν σκοπό να πληγώσουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και να απομακρύνουν τον κόσμο»

avgeri-dora
«Δύσκολη και σκληρή, χωρίς χαρά και πανηγυρισμούς» χαρακτήρισε την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση του Σαββατοκύριακου και την αποχώρηση της «Ομπρέλας» η Δώρα Αυγέρη, εκτιμώντας, ωστόσο, ότι «έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ ενδυναμωμένο από πείσμα και ζήλο και θέληση. Να κοιτάξει σε αυτό που είναι προσηλωμένος ένας Αριστερός και προοδευτικός άνθρωπος. Δεν έχει την πολυτέλεια ο κόσμος να παρακολουθεί όλα αυτά που γίνονται και λέγονται, θέλει προτάσεις και λύσεις».

«Πλησιάζουμε τους δύο μήνες προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη. Στις 12 η ώρα έχει επίσκεψη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτό, κάποιοι και κάποιες επέλεξαν άλλους δρόμους, πλέον δεν θα αξιολογούνται αυτά που λένε για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα αξιολογούνται αυτά που κάνουν για την κοινωνία και την αντιπολίτευση που θα κάνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα άλλα κόμματα» πρόσθεσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwxfv3wpnkf5)


Κλείσιμο
Κατά την ίδια «η κριτική που άσκησαν (σ.σ. οι αποχωρήσαντες), ξεπέρασε κάθε επίπεδο ανοχής. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Δύο μήνες τώρα πάρα πολλά λόγια και φαιά ουσία από σεβαστά στελέχη, οι λέξεις που βγήκαν είχαν σκοπό να πληγώσουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και να απομακρύνουν τον κόσμο».

Περιγράφοντας, δε, τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, η Δώρα Αυγέρη είπε ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε στην Κεντρική Επιτροπή το ζήτημα του δημοψηφίσματος, είχε προηγηθεί ένα διάγγελμα και μία πρόταση, λέγοντας ότι συμπεριφορές που περιλαμβάνουν ύβρεις προς τον πρόεδρο αλλά και προς τα ίδια τα μέλη και το κόμμα δεν συνάδουν με την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο με την Αριστερά. Προϊόντος του χρόνου και της διαδικασίας όπως απεδείχθη, παρέλκει ο λόγος για τον οποίο θα μπορούσε κάποιος να το κάνει αυτό. Τα πρώην μέλη που εγκαλούνταν αποχώρησαν μόνα τους από το κόμμα. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις τους το πυροδότησαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται η Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα - «Παραλίγο να μας σκοτώσει» λένε οι αναβάτες της μηχανής

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης