Πλεύρης: Δεν μπορεί να παρενοχλείται η Προεδρική Φρουρά - «Ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;» απάντησε ο Καραμέρος

Πλεύρης: Δεν μπορεί να παρενοχλείται η Προεδρική Φρουρά - «Ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;» απάντησε ο Καραμέρος

Λόγω συγκέντρωσης για το Ισραήλ την Κυριακή δεν πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

syndeseis-xr
Αντιπαράθεση σχετικά με την παρεμπόδιση χθες της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, λόγω συγκέντρωσης για το Ισραήλ, είχαν το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο.

«Στο όνομα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς», είπε στην ΕΡΤ ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολώνα φωτισμού.

«Βλέπουμε το δεντρό και χάνουμε το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και εσείς μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;», ήταν η απάντηση του Γιώργου Καραμέρου.

Κλείσιμο
Πλεύρης και Καραμέρος στην εκπομπή Συνδέσεις

Γιατί αναβλήθηκε η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη το πρωί της Κυριακής

Αντιδράσεις προκάλεσε κυρίως στα social media το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Το συλλαλητήριο και η συναυλία που είχαν προγραμματίσει για τις 11 το πρωί στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ, μαζί με εργατικά σωματεία και συλλογικότητες για την Παλαιστίνη, οδήγησε στην απόφαση αναβολής της αλλαγής φρουράς υπό τον φόβο πιθανών επεισοδίων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwqqakfxds01)



Ειδήσεις σήμερα:

«'Εκανα ελιγμούς για να τους αποφύγω» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε βρέφος στο Βόλο

Βίντεο: Ο Κροάτης υπουργός Εξωτερικών καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση μετά από φιλί στην Γερμανίδα ομόλογό του

Εντυπωσιακές εικόνες: Το Βόρειο Σέλας έφτασε μέχρι την Ελλάδα - Κοκκίνησε ο ουρανός στην Κεντρική Μακεδονία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης