Ο Φλωρίδης εξήρε το έργο Σαρμά σε εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Ο Φλωρίδης εξήρε το έργο Σαρμά σε εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Χαρακτήρισε την προεδρία Σαρμά ως «μια από τις κορυφαίες προεδρίες στην ιστορία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας»

floridis_2
«Ήταν μια από τις κορυφαίες προεδρίες στην ιστορία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης κατά εκδήλωση που έγινε προς τιμή του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Σαρμά ο οποίος αποχωρεί από το δικαστικό σώμα.

Ειδικότερα, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου πραγματοποίησε σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος εκδήλωση με αφορμή την αυριανή αποχώρηση από το δικαστικό σώμα του προέδρου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ιωάννη Σαρμά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφερόμενος στην αφυπηρέτηση του κ. Σαρμά και στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια από την θέση του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τόνισε ότι ήταν μια από τις κορυφαίες προεδρίες στην ιστορία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, από έναν επιφανή άνδρα και του ευχήθηκε να συνεχίσει την ίδια πορεία στο μέλλον.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρμάς ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία που είχε κατά την διάρκεια της θητείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο, με τους υπουργού Δικαιοσύνης τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τους πανεπιστημιακούς καθηγητές, που συνέβαλαν ο καθένας από τη θέση του στην σύνταξη και τη ψήφιση νομοσχέδιων που αφορούσα το Ελεγκτικό Συνέδριο. Χαιρετισμό απηύθηνε εκ μέρους της Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Δημήτριος Τσακανίκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί Γιώργος Κατρούγκαλος, Μιχάλης Καλογήρου, ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Σπυρόπουλος, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, η πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και Γεωργία Αδειλίνη, αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνος Μενουδάκος, καθηγητές Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων, πρόεδροι Δικαστικών Ενώσεων, δικαστές και πρώην δικαστές, κ.λπ.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης