Ανδρουλάκης μετά το τετ α τετ με Ράμμο: Σταθερή παρακμή του κράτους δικαίου στο βωμό της συγκάλυψης

Ανδρουλάκης μετά το τετ α τετ με Ράμμο: Σταθερή παρακμή του κράτους δικαίου στο βωμό της συγκάλυψης

«Είναι αδιανόητο σε μια ευρωπαϊκή χώρα να υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο με απειλές σε πρόσωπα, που εκπροσωπούν τις ανεξάρτητες αρχές» τονίζει ο πρέοδρος του ΠΑΣΟΚ

androulakis-rammos
Σταθερή παρακμή του κράτους δικαίου στο βωμό της συγκάλυψης διαπιστώνει ο
, ο οποίος κατέθεσε σήμερα, στον Άρειο Πάγο, υπόμνημα για να υπάρξει «αντιπαραβολή των στόχων του Predator από τη λίστα του κ. Μενουδάκου με τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ».

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, υποστηρίζει ότι εφόσον υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την επιτάχυνση της διαδικασίας και την «αποκάλυψη» του όλου παζλ, πρέπει να γίνει άμεσα η αντιπαραβολή και να ενημερωθεί στη συνέχεια το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάνει λόγο για «σοκαριστικές καταγγελίες» του κ. Ράμμου στην αρμόδια Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι «είναι αδιανόητο σε μια ευρωπαϊκή χώρα να υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο με απειλές σε πρόσωπα, που εκπροσωπούν τις ανεξάρτητες αρχές».

Κλείσιμο
Απευθυνόμενος δε στον πρωθυπουργό δηλώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, με όλες αυτές τις πρακτικές, οδηγούν τη χώρα μακριά από το ευρωπαϊκό πρότυπο λειτουργίας των θεσμών», αλλά το ΠΑΣΟΚ «θα σταθεί εμπόδιο με όλες του τις δυνάμεις απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, το οποίο δεν αξίζει στον ελληνικό λαό».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά τη συνάντηση με τον κ. Ράμμο, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε επίσης: «Το κράτος δικαίου δεν είναι πολυτέλεια, όπως θέλουν κάποιοι να το εμφανίσουν στη χώρα, αλλά είναι η προϋπόθεση για την ευημερία και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό

Η Πεν Νταλαούρα, η Μarka2 και τα άλλα trolls που έβγαλαν τον Στέφανο

Τα τρία σενάρια για το φρικτό τέλος της Σάνι Λουκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης