Δημήτρης Βίτσας: Ο Κασσελάκης δεν αντιστοιχεί στο πώς πρέπει να είναι κανείς πρόεδρος μιας αριστερής οργάνωσης

Δημήτρης Βίτσας: Ο Κασσελάκης δεν αντιστοιχεί στο πώς πρέπει να είναι κανείς πρόεδρος μιας αριστερής οργάνωσης

Νομίζει ότι είναι επίδειξη ισχύος η διαγραφή - Υπάρχει μια αντίληψη στους πολίτες ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροδεξιός

vitsas_1_arthro
Εγώ δεν τον ψήφισα τον Κασελάκη, δεν αντιστοιχεί στις δικές μου προσδοκίες και λογική για το πώς πρέπει να είναι κανείς πρόεδρος μιας αριστερής οργάνωσης, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Βίτσας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ «το αποδέχομται το αποτέλεσμα των εκλογών αρκεί να υπάρχει ένα πλαίσιο που να μου επιτρέπει με τη διαφορετική μου άποψη να λειτουργήσω. Η υποταγή δεν είναι επιλογή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi7vqnsuyjl)


Ειδικά, δε, για την πρόταση να πάνε στο πειθαρχικό «τρεις άνθρωποι που είπαν μια διαφορετική άποψη με την ένταση που την είπαν - εγώ πιστεύω ότι έχουν ακουστεί πιο έντονα πράγματα στο παρελθόν - είναι μια επιδείξη ισχύος ή νομίζει ότι είναι. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν φάει τόσο ξύλο αππό την Αστυνομία και από άλλους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δικός μας αλλά εμείς είμαστε του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του» πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Με αφορμή, δε, τη δημοσκόπηση της GPO ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «ξέρετε ότι υπάρχει μια αντίληψη ότι ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροδεξιός. Ο ίδιος μπορεί να πιστεύει ότι είναι αριστερός και μάλιστα πολύ αριστερός. Εγώ λέω ότι δεν έχει γίνει η αναγκαία συζήτηση μέχρι τώρα για την πλατφόρμα». «Δεν είναι καλή δημοσκόπηση για τον πρόερο και τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη ο Δημήτρης Βίτσας απάντησε «δεν το ξέρω» συμπληρώνοντας ότι «και στις βουλευτικές εκλογές δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά».

Κατά τον ίδιο «για την κατάσταη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ευθύνη όλοι, άρα και ο Τσίπρας. Εγώ του είχα ζητήσει να μιλήσει, όσο περνάνε οι ημέρες δεν θα έχει αξία. Η σιωπή του είναι μια πολιτική τοποθέτηση. Περίμενα να τοποθετηθεί όσο προχωρούσε να βρίζουν κάποιοι στελέχη του κόμματος».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi88in2r6bl)


Ειδήσεις σήμερα:

Ανθρωποκυνηγητό για τον 40χρονο έφεδρο που σκότωσε 22 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους στο Μέιν

Γονιδιακό πρόβλημα πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο των δύο παιδιών από την Αχαΐα σε διάστημα 15 μηνών

Ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις μπήκαν με άρματα μάχης στη βόρεια Γάζα μέσα στη νύχτα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης