Στον Άρειο Πάγο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να καταθέσουν αναφορά κατά Αυγενάκη και Αγοραστού

Στον Άρειο Πάγο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να καταθέσουν αναφορά κατά Αυγενάκη και Αγοραστού

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ερευνηθεί αν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία

areios-pagos
Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα βρεθούν σήμερα το μεσημέρι οι τομεάρχες Δικαιοσύνης και Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να υποβάλουν αναφορά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και κατά του Κώστα Αγοραστού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγγελία θα προσέλθουν οι Γιάννης Σαρακιώτης και Βασίλης Κόκκαλης για να υποβάλουν την αναφορά κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Στόχος της έρευνας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να διερευνηθούν αν τυχόν τελέστηκαν ποινικά αδικήματα από τους κ.κ. Αυγενάκη και Αγοραστό κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα στις 12.30μμ θα βρεθούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προβούν στην κατάθεση αναφοράς κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για την εξακρίβωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ματούλα: Μια ζωή στα άκρα και η dolce vita που είχε πικρό τέλος

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Ξανά στα δικαστήρια η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά με τις δικηγόρους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης