Πληροφορίες για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ τη Δευτέρα

Πληροφορίες για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ τη Δευτέρα

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από ισραηλινές πηγές, για την επίσκεψη η οποία θα γινόταν την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας

mitsotakis-benji01-mesa
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί το Ισραήλ τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ισραηλινή πλευρά.

Πρόκειται για την επίσκεψη η οποία θα γινόταν την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα επισκέφτηκε το Ισραήλ ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ την Τρίτη αναμένεται να επισκεφτεί τη χώρα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Η ματαίωση της επίσκεψης Μητσοτάκη, που θα γινόταν την περασμένη Πέμπτη, ανακοίνωσαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης κυβερνητικές πηγές εξηγώντας ότι «οι συνθήκες ασφαλείας δεν επιτρέπουν το ταξίδι».

Κλείσιμο
Η απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη μετά τα νέα δεδομένα για την ασφαλεία στο Ισραήλ που προκάλεσε το χτύπημα στο νοσοκομείο της Γάζας το βράδυ της Τρίτης.

Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι «θα ταξιδέψω στην περιοχή το συντομότερον δυνατόν ξεκινώντας με την παρουσία μου το Σάββατο στα πλαίσια μιας πολυμερούς διάσκεψης που συγκαλεί η Αίγυπτος για το παλαιστινιακό πρόβλημα».

«Η Ελλάδα έχει λόγο σε αυτή τη νέα έκρηξη στην Μέση Ανατολή και μάλιστα με τη δική της δύναμη, είμαστε δύναμη λύσης, είμαστε το ανατολικό σύνορο της Ευρώπης και το δυτικότερο σημείο ειρήνης» συμπλήρωνε.


Ειδήσεις σήμερα:

Nyli: Οι επίλεκτοι κομάντος της Σιν Μπετ του Ισραήλ με «licence to kill» για τους τρομοκράτες της Χαμάς που επιτέθηκαν στις 7 Οκτωβρίου

Θρίλερ με τον επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Βάρδα

Εντυπωσιακή αύξηση των πιθανών τιμών πώλησης διαμερισμάτων σε πέντε περιοχές της Αθήνας - Πού είναι τα άκριβότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης