Στέφανος Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: Στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981

Στέφανος Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: Στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981

«Αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα λεωφορείο, πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μητσοτάκη;» αστειεύτηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Επικρατείας, Όθων Ηλιόπουλος

kasselakis_new_york_omilia_xr
Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο «Κεφαλονίτικο σπίτι» στη Νέα Υόρκη μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «στην ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή».

Δείτε όλη την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη

Ομιλία Στεφάνου Κασσελακη στην Αστόρια.

Posted by Anamniseis on Saturday, October 21, 2023


Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ δεν έλειψαν και οι αναφορές στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να σχολιάζει ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα. Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwetb6tlc8kh)


Στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «εχω πει επίσης κάτι που πολλοί θεωρούν πώς το λέει αυτός στην ομογένεια για διαχωρισμό κράτος-εκλησίας, εγώ είμαι θρησκευόμενος» κάνοντας, μάλιστα, παρατήρηση στον πατέρα του στον οποίο είπε «μπαμπά μιλάω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwesdt6ma80h)


Κλείσιμο
Πριν την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης ο κ. Κασσελάκης αστειεύτηκε με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε λωρίδα από την οποία περνούσε λεωφορείο.

«Πας μπροστά στο λεωφορείο;» είπε ο Κασσελάκης σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ με τον Όθωνα Ηλιόπουλο να του απαντά αρχικά « ποιος θα νικούσε, το λεωφορείο; Εγώ θα νικούσε». Όταν, δε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντάς του «καλά ρε μπροστά στο λεωφορείο ήσουν;» ο βουλευτής Επικρατείας του απάντησε «αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσοιυμε ένα λεωφορείο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μητσοτάκη;». «Είσαι τρελός» έκλεισε τον διάλογο ο κ. Κασσελάκης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη με τη μητέρα του να δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της και να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα έχει πολύ καλή πορεία η πολιτική σταδιοδρομιία του παιδιού της.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θα μπούμε στη Γάζα» - Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς - Οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους

Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημογραφικό: Ο Συνταγματάρχης με τα 11 παιδιά μιλά για την ευτυχία της μεγάλης οικογένειας - «Μας λένε θεότρελους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης