Μπακογιάννης: Ζήτησε debate πριν τον β’ γύρο για τον Δήμο Αθηναίων - «Θα τα πούμε εκεί» απαντά ο Χάρης Δούκας

Μπακογιάννης: Ζήτησε debate πριν τον β’ γύρο για τον Δήμο Αθηναίων - «Θα τα πούμε εκεί» απαντά ο Χάρης Δούκας

Η επιστολή του στον Κωνσταντίνο Ζούλα - «Οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές», λέει σε ανάρτησή του - Τι απαντά ο κ. Δούκας με δήλωσή του στο protothema.gr

doukas-mpakogiannis-art
Debate με τον αντίπαλό του για τον δήμο Αθηναίων, Χάρη Δούκα αιτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης με επιστολή του στην ΕΡΤ, κάτι που αποδέχθηκε και ο ανθυποψήφιός του, Χάρης Δούκας..

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, με επιστολή στον Κωνσταντίνο Ζούλα, ζήτησε την οργάνωση τηλεμαχίας με τον Χάρη Δούκα. Όπως αναφέρει μάλιστα, αιτήθηκε «οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων. Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας».


«Θα τα πούμε εκεί» απαντά ο Χάρης Δούκας

Σε δήλωσή του στο protothema.gr, ο κ. Χάρης Δούκας απαντά στον δήμαρχο Αθηναίων πως «χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για ντιμπέιτ. Θα τα πούμε εκεί».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επερχόμενη τηλεμαχία αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 21:15. Αύριο μάλιστα οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες με την Δημόσια Τηλεόραση.

Σημειώνεται πως αύριο, 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το τετ α τετ του Χάρη Δούκα με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.


Ειδήσεις σήμερα

Πολιτική κυριαρχία της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Κοντά στο «13+3» - Συνεχίζεται η κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

Καβγάς Μπέου – Μπογιόπουλου στον «αέρα»: «Είσαι ένα λουμπεναριό» - «Είσαι νούμερο» (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης