Δημοτικές εκλογές: Έντονος καβγάς μεταξύ Μπέου και Ηλιόπουλου - «Τι δουλειά κάνεις ρε εσύ;»

Δημοτικές εκλογές: Έντονος καβγάς μεταξύ Μπέου και Ηλιόπουλου - «Τι δουλειά κάνεις ρε εσύ;»

Άναψαν τα αίματα στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση έκανε λόγο ο Ηλιόπουλος

mpeos_iliopoylos
Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στον καβγά του Αχιλλέα Μπέου με τον Νάσο Ηλιόπουλο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή έπειτα από λίγα λεπτά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, είπε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «τεράστιο σκάνδαλο» με το Πανθεσσαλικό στάδιο. «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο», συμπλήρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw38rvxpqwdt)
 

Λίγα λεπτά έπειτα από αυτή την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε και ξέσπασε ο καβγάς.

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που ήταν εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2023.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε προσωπικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου...». Ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε λέγοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», συμπληρώνοντας ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος και να με προσβάλλει».

Η Σία Κοσιώνη ζήτησε από όλους να κινηθούν σε κόσμιο πλαίσιο, αλλά μάταια. «Στο 4%, εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ… ανεπάγγελτε. Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία, αποδείξεις… λάσπη αυτοί είστε», είπε προς τον κ. Ηλιόπουλο. «Ανύπαρκτε… πήγαινε κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε», συμπλήρωσε.

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν», του αποκρίθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα

Το προφίλ της Χαμάς που ορκίζεται στη «τζιχάντ» και πώς εξελίχθηκε σε τρομοκρατική οργάνωση

«Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω» - Συγκλονίζει ο πατέρας του κοριτσιού που ικέτευε για τη ζωή του και απήγαγε η Χαμάς


Πάνω από 250 νεκροί φέρεται να εντοπίστηκαν στην περιοχή που διεξήχθη το φεστιβάλ μουσικής στο Ισράηλ


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης