Κασσελάκης για τον σύντροφό του: Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου

Κασσελάκης για τον σύντροφό του: Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου

«Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε ότι μαζί αποφάσισαν να αφήσουν μια παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές όπως είπε χαρακτηριστικά 

kasselakis01
Σε μια εξομολόγηση για το σύντροφό του Τάιλερ Μακμπεθ και τις αποφάσεις που έχει λάβει μαζί του προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvpa0yz2dvhl)

Ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1, ότι μαζί με το σύντροφό του αποφάσισαν να μείνουν στην Ελλάδα και να αφήσουν μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά. 

Κλείσιμο
«Η εικόνα μου είναι ανούσια στον απλό Έλληνα πολίτη που θέλει έναν άνθρωπο να τον ακούει και να του λύνει τα προβλήματα του. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να οδηγήσουμε σε μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, όπως έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι οικογενειακή απόφαση, το αποφασίσαμε μαζί με τον Τάιλερ», προσέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ερώτηση για τον Τάιλερ Μακμπεθ και την επαγγελματική του ιδιότητα είπε ότι «ο τίτλος που έχει στις ΗΠΑ είναι αντίστοιχος με αυτόν του παθολόγου – γενικού ιατρού στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει, ήταν και νοσηλευτής. Έχει περάσει χρόνια στις ΜΕΘ επί κορωνοϊού και χωρίς να πάρει απολαβές και μπόνους στο τέλος της χρονιάς. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ιατρική».

Μιλώντας για τον σύντροφο του επεσήμανε ότι «Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση: το πως μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί είπε ότι μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε θυμάμαι τα πάντα που μου έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου».

Τέλος εφόσον κερδίσει στις εκλογές της Κυριακής και γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, θα υπάρξει «δυνατή προοδευτική αντιπολίτευση, θα αποκαλύπτουμε την κακοδιαχείριση από την Νέα Δημοκρατία και θα βγάζουμε μπροστά το δικό μας πρόταγμα για να φέρουμε Δικαιοσύνη».

Ερωτηθείς για την μεταστροφή στελεχών που τις τελευταίες ημέρες δηλώνουν ότι στηρίζουν εκείνον, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «δεν υπάρχουν στρατόπεδα, υπάρχει ένα στυγνό δεξιό πρόσωπο και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος».

Ειδήσεις σήμερα

Ήμουν κουρασμένος, θέλω δύο μήνες εξάσκηση στα ελληνικά, λέει τώρα ο Κασσελάκης για το «δικό τους κρατίδιο» για τα Κατεχόμενα

Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Pirola» του κορωνοϊού – Παγώνη: Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει

Μίνως Μάτσας: «Εζησα κρυμμένος και τώρα βγαίνω στο φως»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης