Νίκος Καρανίκας: Υπερασπίζεται τον Στέφανο Κασσελάκη για το βίντεο στη Μακρόνησο - «Καλά έκανε»

Νίκος Καρανίκας: Υπερασπίζεται τον Στέφανο Κασσελάκη για το βίντεο στη Μακρόνησο - «Καλά έκανε»

«Η Μακρόνησος ανήκει στον λαό γιατί οι αγωνιστές τότε ήταν αγωνιστές για τον λαό. Δεν ανήκει στα κόμματα της αριστεράς του σήμερα που σαπίζουν στον φετιχισμό τους»

Kaselakis-karanikas
Το βίντεο του υποψηφίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, από τη Μακρόνησο, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, ειδικότερα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρόκειται για ένα «ιερό» και ιστορικό μέρος.

Σε αυτές τις αντιδράσεις ο Νίκος Καρανίκας σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πως «ενόχλησε τους πανικόβλητους και τους αυτοαναφορικούς ιδιοκτήτες της ιστορίας. Καλά έκανε. Η Μακρόνησος ανήκει στον λαό γιατί οι αγωνιστές τότε ήταν αγωνιστές για τον λαό. Δεν ανήκει στα κόμματα της αριστεράς του σήμερα που σαπίζουν στον φετιχισμό τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

Ο σύντροφος Κασσελακης ανέδειξε προεκλογικά την πανλαϊκή αξια και σημασία της Μακρονήσου θέτοντας το ζήτημα της συνέχειας, της ενότητας και της εκπαιδευτικής αξίας στα σημερινά σχολεία. Ενόχλησε τους πανικόβλητους και τους αυτοαναφορικούς ιδιοκτήτες της ιστορίας. Καλά έκανε. Η Μακρόνησος ανήκει στον λαό γιατί οι αγωνιστές τότε ήταν αγωνιστές για τον λαό. Δεν ανήκει στα κόμματα της αριστεράς του σήμερα που σαπίζουν στον φετιχισμό τους, ούτε σε βουλευτές και ευρωβουλευτές που κόπτονται για τον λαό. Ο λαός προφανώς έχει ξεπεράσει τους δογματικούς.

karanikas-kasselakis


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν δεχόταν τον χωρισμό και τη σκότωσε - Ακαριαίος ο θάνατος της 42χρονης στην Καλαμαριά

Ποιος ειναι ο πεζοναύτης που ξάπλωσε στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Τρόφιμα: 10+1 υποκατάστατα που δεν είναι «αθώα» - Δείτε τη λίστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης