Βαρβιτσιώτης για τη δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Γίνονται όλες οι ενέργειες για την απόδοση ευθυνών

Βαρβιτσιώτης για τη δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Γίνονται όλες οι ενέργειες για την απόδοση ευθυνών

Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό

miltiadis_varvitsiotis
Τη θλίψη του για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon» εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.
Σημειώνεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (5/9), όταν ο 36χρονος που έφτασε αργοπορημένος στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon», επιχείρησε να μπει στο πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο. Αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr δείχνει ότι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του «Blue Horizon» τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου! Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου.

Ο 36χρονος ανασύρθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρός ενώ η εισαγγελία διέταξε το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Αναλυτικά η ανάρτηση για του κ. Βαρβιτσιώτη


Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνολικά 13 θάνατοι και 100 κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Άγρια κόντρα Στίγκα - Κατρίνη στη Βουλή για χρηματοδότηση των κομμάτων και «κόμμα Κασιδιάρη»


Καταστροφές σε Βόλο, Λάρισα, Σκιάθο από την κακοκαιρία Daniel - Σε Πιερία, Ημαθία και Χαλκιδική θα κινηθεί τις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης