Αλβανία: Προσπάθεια να ματαιωθεί η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Φρέντι Μπελέρη

Αλβανία: Προσπάθεια να ματαιωθεί η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Φρέντι Μπελέρη

Κανονικά η συγκέντρωση με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

mpeleri33322
Κανονικά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υπέρ της απελευθέρωσης του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα παρά την προσπάθεια τον αλβανικών Αρχών για το αντίθετο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα αστυνομικός που είχε στα χέρια του ένα χαρτί είπε στους διοργανωτές ότι απαγορεύεται να γίνει η συγκέντρωση για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το έγγραφο δεν το παρέλαβε κάνεις γιατί δεν τους το έστειλαν επίσημα. 

Δείτε βίντεο:

 

Η αστυνομία αφού δεν παρέλαβαν το χαρτί άτυπα τους είπε ότι «με δικιά σας ευθύνη θα κάνετε την συγκέντρωση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cusfps8qsent)


Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

Beleris
Beleris1
Beleris2


Τι λέει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή


«Είμαι μια χαρά, είμαι δυνατός. Περιμένω. Έχουν περάσει 3 μήνες, είμαι αποφασισμένος να κάτσω εδώ όσο χρειαστεί, για να ορκιστώ δήμαρχος και να πάω εκεί που με όρισε ο λαός της Χειμάρρας» τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης μιλώντας στο Open μέσα από τη φυλακή.

Κλείσιμο
«Θέλω να τους πω να είναι δυνατοί, να περιμένουν και να έχουν πίστη στο Θεό και πίστη στον αγώνα. Η Δικαιοσύνη μπορεί να αργεί. Άλλες φορές πιο γρήγορα, άλλες φορές πιο αργά, αλλά στο τέλος πάντα κερδίζει» πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuse0b3my98p)


«Η μόνη αιτία που βρίσκομαι μέσα είναι η υφαρπαγή των περιουσιών από τους γηγενείς Έλληνες κατοίκους, για λογαριασμό στρατηγικών επενδυτών που κυρίως είναι φίλοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια» πραγματοποιήθηκε στον Κεντρικό Πεζόδρομο Σπηλαίων στη Χειμάρρα, μεγάλη συγκέντρωση - διαδήλωση, καθώς εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο εκλογικός Νόμος για την ορκωμοσία του Μπελέρη.

Στην εκδήλωση ένας από τους ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ενώ και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετέβη στη Χειμάρρα.

Φωτογραφίες: olympia.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σε φυλακές σε όλη τη χώρα οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Κατσουρή - Φόβοι για συγκρούσεις με Έλληνες και Σέρβους κρατουμένους

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ουρές στα εκδοτήρια για ένα εισιτήριο με την ΑΕΚ - Έφτασε στην Κροατία ο Δικέφαλος

Ο χάρτης με τα super yachts των διασήμων σε Αιγαίο και Ιόνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης