Μαρία Απατζίδη: Είμαι και παραμένω ΜέΡΑ 25, δεν έχω... αλλάξει κόμμα

Μαρία Απατζίδη: Είμαι και παραμένω ΜέΡΑ 25, δεν έχω... αλλάξει κόμμα

Πως αντέδρασε η πρώην βουλευτής του Βαρουφάκη μετά την αποκάλυψη ότι «κατεβαίνει» υποψήφια δημοτική σύμβουλος με παράταξη που δημιούργησε πρώην υποψήφιο βουλευτή του Βελόπουλου

5721685
«Είμαι και παραμένω ΜέΡΑ25. Δεν έχω… αλλάξει κόμμα, και δεν προτίθεμαι». Αυτή την απάντηση δίνει η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Μαρία Απατζίδη, θέλοντας να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν επειδή θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αχαρνών με παράταξη που δημιούργησε πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Στη συνέχεια προσθέτει πως «αυτές τις μέρες δέχομαι κριτική επειδή αποφάσισα να στηρίξω την αντιπολίτευση στο δήμο που μεγάλωσα και ζω, την αντιπολίτευση απέναντι στον σημερινό δήμαρχο και εκλεκτό του Μαξίμου και του συστήματος Μητσοτάκη. Πολύ αμφιβάλλω αν οι επικριτές μου, που κραδαίνουν το αριστερόμετρο, γνωρίζουν το Μενίδι όσο και όπως το γνωρίζω εγώ».

«Θέλω όμως να επισημάνω κάτι: αυτό που θα ήθελαν οι επικριτές μου είναι να κάτσω σπίτι μου, με σταυρωμένα χέρια, ενώ τα προβλήματα στο δήμο μου είναι τεράστια. Αυτό θα το θεωρούσαν «σωστή πολιτική». Διότι κυριολεκτικά Ο,ΤΙ και να στήριζα στις δημοτικές στο Μενίδι, τα ίδια και χειρότερα θα μου έλεγαν. Φανταστείτε να… στήριζα την σημερινή δημοτική εξουσία, που την στηρίζει το Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία: αδιανόητο. Φανταστείτε να στήριζα παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ: «ξεπουλήθηκε στους μνημονιακούς». Φανταστείτε σε παράταξη του ΚΚΕ: «την έκανε τη μεταγραφούλα της». Ή οπουδήποτε αλλού. Μόνο αν φτιάχναμε δημοτική παράταξη ΜέΡΑ25 στο Μενίδι θα ήταν όλοι οι… εκτός Αχαρνών ευχαριστημένοι, κάτι το πρακτικά δύσκολο», συμπληρώνει η κυρία Απατζίδη.

«Να μου επιτρέψετε να γνωρίζω κάπως καλύτερα το πώς μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο Δήμο μου, στο Μενίδι, και θα πρότεινα να αφήσετε το αριστερό μετρό της ανθρωποφαγίας. Το τι σημαίνει αριστερή πολιτική, πολιτική για τους πολλούς, φαίνεται στην πράξη και στα αποτελέσματα, όχι στα social media», καταλήγει η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ 25.

Κλείσιμο

Είμαι και παραμένω ΜέΡΑ25. Δεν έχω… αλλάξει κόμμα, και δεν προτίθεμαι. Αυτές τις μέρες δέχομαι κριτική επειδή αποφάσισα...

Posted by Maria Apatzidi on Saturday, July 15, 2023

Χρήστες του Twitter ρωτούν τον Γιάνη Βαρουφάκη αν η κυρία Απατζίδη είναι ακόμα μέλος του ΜεΡΑ25

Υπενθυμίζεται ότι αρκετά σχόλια προκάλεσε στα social media η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της πρώην βουλευτή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, Μαρία Απατζίδη, με τον συνδυασμό του πρώην υποψηφίου βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου, Χρήστου Ηλιάδη, που «κατεβαίνει» για δήμαρχος Αχαρνών.

Η υποψηφιότητα της κυρίας Απατζίδη, η οποία πριν από λίγα 24ωρα είχε ζητήσει την παραίτηση Βαρουφάκη από το ΜεΡΑ25, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον κ. Ηλιάδη.

iliadis-post


Αμέσως τα σχόλια για την επιλογή της Μαρίας Απατζίδη να συμπορευτεί ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου με τον πρώην υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Άλλοι εμφανίστηκαν σκωπτικοί γράφοντας «λογικά διάβασε επιστολές του Ιησού και ψήθηκε», άλλοι έθεσαν το ερώτημα αν η κυρία Απατζίδη είναι ακόμα μέλος του ΜεΡΑ25 και άλλοι ισχυρίστηκαν ότι έντυπο του κ. Ηλιάδη είχε φιλοξενήσει θέσεις του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.










Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Κοντά στον δολοφόνο της 46χρονης τρανς η ΕΛΑΣ - Τα δύο στοιχεία που «δείχνουν» το κίνητρο του δράστη

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν καταλάβαμε πόσο σημαντική ήταν η κυβερνητική σταθερότητα για την κοινωνία

Taste Atlas: Ποιο ελληνικό φαγητό είναι ανάμεσα στα 50 χειρότερα του κόσμου - Πιο κάτω και από... μυρμήγκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης