Βουλή - Στίγκας προς Βελόπουλο: Για εξεταστικές δεν μπορείς να απευθύνεις προσκλήσεις μέσω Facebook

Βουλή - Στίγκας προς Βελόπουλο: Για εξεταστικές δεν μπορείς να απευθύνεις προσκλήσεις μέσω Facebook

Ξεκινώντας την δευτερολογία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αντί να απαντήσει στις τοποθετήσεις των υπουργών, επέλεξε να επιστρέψει το γάντι που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Λύση

stigkas
Στην Ολομέλεια της Βουλής φαίνεται πως οδηγείται η διαδυκτιακή επίθεση που έχει εξαπολύσει ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά των πολιτικών ανταγωνιστών του.

Ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ξεκινώντας την δευτερολογία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, αντί να απαντήσει στις τοποθετήσεις των υπουργών, επέλεξε να επιστρέψει το γάντι που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Λύση.

«Για να συνεργαστείς και να κάνεις εξεταστικές δεν μπορείς να απευθύνεις προσκλήσεις μέσω facebook. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε γραφείο και αποφασίζουν από κοινού τα ενδιαφερόμενα μέλη τι θα κάνουν» είπε ο Βασίλης Στίγκας αφήνοντας υπαινιγμούς για υποκριτική στάση από την πλευρά του κ. Βελόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έχει καταθέσει 5 προτάσεις για σύσταση εξεταστικών επιτροπών επιχειρώντας να αποσπάσει την θετική υπογραφή των βουλευτών της «Νίκης» και των «Σπαρτιατών» και με τον τρόπο αυτό να εμφανιστεί ως πραγματικός ηγέτης του χώρου.

Ειδήσεις σήμερα

ΕΛ.ΑΣ. για νεκρό σε καταδίωξη στη Λάρισα: Πυροβόλησε ο αστυνομικός και κρατείται, διερευνώνται οι συνθήκες

Δύο σεισμοί με ελάχιστη διαφορά ώρας στην Αιτωλοακαρνανία

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης