Τζώρτζια Κεφαλά: Απαντά για τους Σπαρτιάτες - «Φυσικά και δεν τους υποστηρίζω»

Τζώρτζια Κεφαλά: Απαντά για τους Σπαρτιάτες - «Φυσικά και δεν τους υποστηρίζω»

Νωρίτερα σήμερα σε δηλώσεις της είχε τονίσει ότι «Οι "Σπαρτιάτες" αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά»

kefala
Τη θέση της, σχετικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών» ξεκαθαρίζει η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά, με ανάρτησή της στο Facebook, μετά από δηλώσεις που έκανε, οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση.

«Οι "Σπαρτιάτες" αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά» ανέφερε συγκεκριμένα η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1.

Στην ανάρτησή της τονίζει μεταξύ άλλων ότι: «να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια».

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook

Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση,φύση, αποψη,είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Κλείσιμο
Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις ελληνικά και μετα ειναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί. Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας.

kefala7


Ειδήσεις σήμερα:

Η Wagner και οι άλλοι μισθοφόροι: «Σκυλιά του πολέμου» με μισθό €3.000 την ημέρα

ΕΛ.ΑΣ.: Απάτη με email που διακινείται ως δήθεν επιστολή του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Βουλή: Εξελέγη το προεδρείο - Χωρίς αντιπροέδρους «Σπαρτιάτες», «Νίκη» και «Πλεύση Ελευθερίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης