Δομνίκη Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει μηνύματα ότι «θα με σκοτώσουν» - Τι είπε για τη διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες

Δομνίκη Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει μηνύματα ότι «θα με σκοτώσουν» - Τι είπε για τη διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες

Η διαγραφή έγινε 10 ημέρες πριν τις εκλογές - Σύμφωνα με την ίδια πίσω από τη διαγραφή της βρίσκονται οι «Αγνοί Εθνικιστές» - «Μπήκα στο κόμμα για να βοηθήσω τον απλο λαουτζίκο» ανέφερε

dominiki-papadopoulou-spartiates
Στην καταγγελία ότι ομάδα εθνικιστών απαίτησε και πέτυχε τη διαγραφή της από τους «Σπαρτιάτες» περίπου 10 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου προχώρησε η υποψήφια του νεοεισελθόντος κόμματος στη Βουλή, Δομνίκη Παπαδοπούλου, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε μηνύματα ότι θα την σκοτώσουν.



«Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε "βίζιτα" και "πόρνη"» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 η Δομνίκη Παπαδοπουλου, η οποία έχει τηλεοπτικό παρελθόν με παρουσίες από το GNTM και το X-Factor μέχρι τα Παρατράγουδά της Αννίτας Πάνια.

Κατά την ίδια «υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση» της ομάδας αυτής στους «Σπαρτιάτες» για την απομάκρυνσή της από τα ψηφοδέλτια, προσθέτοντας ότι «εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctmr02fz0le9)


Ειδικά, δε, για την απόφαση του επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, ότι «δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της», η Δομνίκη Παπαδοπούλου είπε ότι «είχαν μία-μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Μιλώντας για τη συμπερίληψή της στα ψηφοδέλτια των Σπαρτιατών, είπε πως δέχτηκε, παρότι δεν γνώριζε το κόμμα, επειδή θα είχε βήμα να κεφράσει τις ανησυχίες της για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων και καθώς θέλει να προσφέρει και να βοηθήσει τους πολίτες, τον «φτωχό λαουτζίκο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctn8zt4dkhoh)


Ανέφερε πως δεν γνώριζε τους επικεφαλής ή άλλα πρόσωπα από το κόμμα και σημείωσε πως η ανακοίνωση για την «έξοδο» της από τους «Σπαρτιάτες» έγινε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, παρότι όπως της είπε ο Πρόεδρος του κόμματος ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με την δουλειά της και τις προκλητικές φωτογραφίσεις, αλλά ουσιαστικά οδηγείται σε αυτήν την απόφαση, λόγω αντιδράσεων από άλλους φίλους των Σπαρτιατών.

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου

Για όσους την θυμούνται από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Δομνίκη είχε βρεθεί ως καλεσμένη στο παρελθόν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN με τίτλο «Αννίτα Κοίτα», όπου έψαχνε… γαμπρό. Όπως δήλωνε τότε αναζητούσε άνδρα… χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες και ανοιχτοχέρη.

Δείτε το απόσπασμα:

Όταν η Δομινίκη έψαχνε χορηγό στην Αννίτα | GNTM 5 | Επεισόδιο 3 (26/9/22) | Anekdota #gntmgr

Η ίδια είχε εμφανιστεί και στις οντισιόν του GNTM όπου στην πρώτη φάση πέρασε με τέσσερα “ναι” ωστόσο δεν συνέχισε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού:

Δείτε το βίντεο:

GNTM 5 | Ο μονόλογος και η ερωτική εξομολόγηση της Δομινίκης στον Καπουτζίδη #shorts

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου προσπάθησε το 2019 να αποδείξει πως έχει τραγουδιστικές ικανότητες στο X-Factor με κριτές τον Γιώργο Θεοφάνους, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο ερμηνεύοντας το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα “Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ”. Οι κριτές την έκριναν εκτός τόνου κι έτσι το όνειρο της δεν συνεχίστηκε. Τώρα η ίδια ελπίζει πως στης εκλογές της 25ης Ιουνίου θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη

Δείτε το βίντεο:

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» από την Δομνίκη Παπαδοπούλου | Auditions | X Factor Greece 2019

Ειδήσεις σήμερα:

Τι ετοιμάζει ο Πούτιν για τον Πριγκόζιν; Όλα τα σενάρια μετά το διάγγελμα του Ρώσου προέδρου

Οι ειδικές αποστολές των νέων υπουργών και η επιστροφή του πρωινού καφέ στο Μαξίμου

Εξοργιστικό βίντεο: Τουρίστας βανδαλίζει με κλειδιά το Κολοσσαίο και χαμογελάει στην κάμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης