Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια πατρίδα σταθερή

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια πατρίδα σταθερή

«Εύχομαι η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ  - Πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα

mitsotakis-ekloges-mak
Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 11:00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctlkqw2nd63t)

«Σήμερα, τον λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Είναι μέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες για να αποκτήσει ο τόπος μία σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα. Θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, το καλό της οικογένειάς τους. Αλλά, θα ψηφίσουν και για μία πατρίδα σταθερή, η οποία θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας, για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», δήλωσε αμέσως μετά στις κάμερες ο πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κλείσιμο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο εκλογικό κέντρο στην Κηφισιά


«Εύχομαι καλή ψήφο. Εύχομαι η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης. .

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με χειροκροτήματα στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς.  Αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν με τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες. 

Στην Κηφισιά ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν όπως και στις περασμένες εκλογές, εκτός από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα δυο από τα τρία παιδιά του, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος, αλλά και η σύζυγός του Μαρέβα.
mitsotakis__10_

mitsotakis__7_
mitsotakis__8_
mitsotakis__9_

Όπως και στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έτσι και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε δίνοντας τόσο την ηλεκτρονική όσο και τη συμβατική ταυτότητα.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ασταθές το Κρεμλίνο, ταπεινωμένος ο Πούτιν» από την ανταρσία της Βάγκνερ, λέει αμερικανική έκθεση


Έψαχνε να βρει πώς θα «αποδράσει» στην Ιταλία ο Μπαγκλαντεσιανός μετά τη δολοφονία της Αναστάζια


Η ελληνική τηλεόραση από το 1981 ως το 1985

----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης