Ανδρουλάκης στο ντιμπέιτ: Ανέβασε τους τόνους με το «να πάνε φυλακή» για τις παρακολουθήσεις

Ανδρουλάκης στο ντιμπέιτ: Ανέβασε τους τόνους με το «να πάνε φυλακή» για τις παρακολουθήσεις

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέκρουσε επίσης το «φλερτ» από την πλευρά Τσίπρα - Τι είπε στις δηλώσεις του μετά την τηλεμαχία

Nick_-de
Σήκωσε ψηλά το θέμα της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πρώτη του δια ζώσης αντιπαράθεση με τους κ.κ Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο ακόμα και για την ανάγκη «να πάνε φυλακή» εκείνοι που εμπλέκονται.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csitytr1ooup)


Μιλώντας στο ντιμπέιτ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι με τα περί «φυλακής» εννοεί πως η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, ωστόσο αποχωρώντας από το Ραδιομέγαρο ανέβασε κι άλλο τους τόνους όταν ρωτήθηκε σχετικά, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να μένουν στο απυρόβλητο ακόμα και συγγενείς ισχυρών πολιτικών παραγόντων, όταν εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις - αφήνοντας ένα σαφές υπονοοούμενο για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης αναλαμβάνοντας την αντικειμενική πολιτική ευθύνη για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csixa5252dzd)


Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης «απέκρουσε» το εμφανές «φλερτ» από την πλευρά Τσίπρα, φροντίζοντας να διαχωρίσει τη θέση του σχετικά με τα σχέδια Τσίπρα για την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, ενώ μίλησε για τον «ελιτισμό» της ΝΔ και τον «λαϊκισμό» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csivpbvz0l2h)
Κλείσιμο


Στο ΠΑΣΟΚ εκφράζουν ικανοποίηση για την εμφάνιση του κ. Ανδρουλάκη - και θυμίζουν ότι ο πρωθυπουργός υποχρεώθηκε για πρώτη φορά να δηλώσει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αποτέλεσε σε καμία στιγμή κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, ενώ και ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις για την υπόθεση.

Παράλληλα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι πέρασε θετικά η αναφορά Ανδρουλάκη στην γνωστή πρότασή του για αποκομματικοποίηση στο κράτος και επιλογή όλων των διοικητών μέσα από ανοικτούς, διεθνείς διαγωνισμούς. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε «ναι» στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και την ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων, ζητώντας όμως αυτό να γίνει με μία γενικότερη συμφωνία των κομμάτων για την Παιδεία. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csiuz20qbp5t)

Στην καταληκτική του τοποθέτηση, στο ντιμπέιτ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του Κέντρου, που επιθυμούν σταθερότητα προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η αναφορά του για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, πλην τωγ κ.κ Μητσοτάκη και Τσίπρα: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csiwn6d59yb5)


Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος του στο αυτοκίνητο

Τουρκικά F-16 - Μενέντεζ: Ο Μπλίνκεν με έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα παρακάμψει το βέτο

Το σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού - Πώς γίνεται να το αφήσεις στο αυτοκίνητο; 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης