Μπασκετική συνάντηση με Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Καράγκουτη και Κικίλια - Δείτε φωτογραφίες

Μπασκετική συνάντηση με Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Καράγκουτη και Κικίλια - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε ποιοι άλλοι  καλαθοσφαιριστές  έδωσαν το «παρών»

vasilie_excw
Μια συγκινητική βραδιά όπου συναντήθηκε όλη η μεγάλη μπασκετική οικογένεια απέδειξε ότι οι φιλίες που χτίζονται στο παρκέ είναι βαθιές και διαρκούν για πάντα, παρά τους ξεχωριστούς δρόμους που επιλέγουν οι αθλητές μετά την ολοκλήρωση της καριέρας τους.

albertis
diaman1

Οι «αρχηγοί» του Παναθηναϊκού Διαμαντίδης και Αλβέρτης, όπως και Καράγκουτης, Γιαννόπουλος, Αβδάλας, Πρίφτης, Χαϊκάλης, Παυλιτζόγλου και άλλοι καλαθοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Κλείσιμο

Το παρών έδωσε και ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρά το βαρύ του πρόγραμμα- ειδικά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε- δεν θα μπορούσε να λείπει. Άλλωστε και στις συνεντεύξεις του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Πανιώνιου επαναλαμβάνει ότι το μπάσκετ τον έχει καθορίσει και ότι και τα τωρινά του καθήκοντα τα ασκεί με βάση την ομαδικότητα και τη σκληρή δουλειά που του έχει διδάξει η ενασχόληση του με τον πρωταθλητισμό.

«Τα χρόνια πέρασαν, με άλλους χαθήκαμε, με άλλους βρισκόμασταν συχνά-πυκνά, όμως σε κάθε περίπτωση δεν τους ξέχασα ποτέ. Και ο αθλητισμός, το μπάσκετ, είναι μια μεγάλη οικογένεια» ανέφερε ο Β. Κικίλιας σε ανάρτηση του στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

First Republic Bank: «Βόμβα» στις ΗΠΑ - Κατέρρευσε η τράπεζα, στην JPMorgan περνούν οι καταθέσεις

Νέα Υόρκη: Με ελληνικές σημαίες και Εύζωνες γέμισε η 5η λεωφόρος στο Μανχάταν

Εκλογές 2023: Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης