Αλέξης Τσίπρας: Χωρίς τηλεόραση στο σπίτι του - Η «γοητευτική προσωπικότητα» της Μπέτυς και τα σχολικά πάρτι

Αλέξης Τσίπρας: Χωρίς τηλεόραση στο σπίτι του - Η «γοητευτική προσωπικότητα» της Μπέτυς και τα σχολικά πάρτι

«Είμαστε μαζί από το Λύκειο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την Μπέτυ Μπαζιάνα - Όσα είπε για την οικογένειά του, τα χόμπι και τις εμπειρίες του

alexis-tsipras-tsimtsili
Προσωπικές στιγμές, καθημερινές εικόνες και οικογενειακές συνήθειες αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day». «Γενικά, έχω χιούμορ και μου αρέσει όταν μιλάω πλατιά στον κόσμο να σπάω και λίγο την απεύθυνσή μου» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ενώ δεν έκρυψε ότι αισθανόταν φόβο τις ημέρες της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, μιλώντας για τις ημέρες του 2015. «Νομίζω ότι η Ιστορία θα κρίνει» απάντησε για τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής του, λέγοντας πως “η τελική επιλογή ήταν σωστή επιλογή” παρά τα λάθη, όπως είπε, που έγιναν την ίδια περίοδο.

Από το Λύκειο με την Μπέτυ

Ερωτηθείς για την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, «είμαστε μαζί από το Λύκειο» γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ την χαρακτήρισε “γοητευτική γυναίκα” και “γοητευτική προσωπικότητα”. Στο σπίτι, «έχει τον πρώτο ρόλο και αν δεν τον είχε δεν θα πήγαιναν τα πράγματα καλά», όπως δήλωσε ο κ. Τσίπρας, ενώ για τη σχέση του με τα παιδιά του περιέγραψε πως “το ελάττωμά μου ως πατέρα έχω μια δυσκολία να βάζω τα όρια”.

Όπως εξήγησε, τα παιδιά του αντιλήφθηκαν από πολύ νωρίς την πολιτική του ιδιότητα,σε σημείο που ο μεγάλος του γιός να απαντά «Βουλειά», όταν αναζητούσε τον πατέρα του, συγχέοντας την Βουλή με τη δουλειά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5n4q5nl7cp)
Κλείσιμο
 

Αρμόδιος για το πρωινό ξύπνημα

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι έχει αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών του, τα οποία, όπως είπε, πηγαίνουν αργοπορημένα στο σχολείο. Ως προς τη διαπαιδαγώγησή τους, “η μεγάλη μάχη που δίνουμε είναι με τις οθόνες, με τα κινητά τηλέφωνα” και την περιέγραψε ως σκληρή, καθώς “η Μπέτυ είναι σκληρή”, όπως παρατήρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς “στο σπίτι δεν υπάρχει τηλεόραση την έχουμε καταργήσει”. Αιτία του εξοβελισμού της τηλεόρασης από το σπίτι του υπήρξε το γεγονός ότι ο “ο μικρός μας έχει βγει χάκερ, κατάφερε βρήκε το σύστημα και το χάκαρε” υποστήριξε ο κ. Τσίπρας σχετικά με το πρόγραμμα παρακολούθησης της λειτουργίας της τηλεόρασης από τους γονείς, αφού “μαζί με τον μεγάλο θάψανε το σύστημα στο μπαλκόνι σε μια γλάστρα” σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5n6klxwin5)
 

«Κάθε πρωί βγάζω το σκυλί μας βόλτα»

Αναφορικά με κατά καιρούς “ειδήσεις” που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον ίδιο και την οικογένειά του, “εγώ έχω συνηθίσει πια όλη αυτή τη σπέκουλα όλα αυτά τα fake news” υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επαναλαμβάνοντας ότι διαμένει στην Κυψέλη, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους, “πίσω από την Πανόρμου”, ενώ για τα σχολικά του χρόνια ανέφερε πως “κάναμε κοπάνες, για να δούμε στον τάφο του Ινδού προπονήσεις”. Απαντώντας για την διαμονή του στην Κυψέλη, “δεν κρυβόμαστε, κάθε πρωί βγάζω το σκυλί μας βόλτα” ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ενώ αναφερθείς στα “fake news”, είπε ότι έθεσε ένα όριο, όταν δέχτηκε “επίθεση” για την εξοχική του κατοικία.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5nsqvbjqi9)
 

«Έχουμε τρελαθεί στα πάρτι»

“Μπορείς να τα κερδίσεις όλα” ξεκαθάρισε ακόμη στη σύντροφό του, πλην του Παναθηναϊκού ως ομάδα προτίμησης των παιδιών του, καθώς “η Μπέτυ είναι Ολυμπιακός”, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ “είμαστε πολύ σινεφίλ από μικροί, πηγαίνουμε πολύ θέατρο” γνωστοποίησε για τις κοινές του συνήθειες με την κυρία Μπαζιάνα. Στο πλαίσιο αυτό, “το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει φίλοι με τους γονείς των παιδιών μας” σχολίασε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας πως “έχουμε τρελαθεί στα πάρτι”, αν και δεν έκρυψε πως “χαλάω και την πιάτσα”, καθώς πηγαίνει ο ίδιος με τους γιους του παρά τις πολλές υποχρεώσεις του, εν αντιθέσει με άλλους πατεράδες.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5no3enalkx)
 

Τα F-16 η πιο συγκλονιστική εμπειρία

Ερωτηθείς για το ψαροντούφεκο, ο ίδιος είπε ότι είναι ένα χόμπι που απέκτησε ο ίδιος τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ “δεν είμαι πολύ καλός ψαράς, περισσότερο μου αρέσει η διαδικασία”, όπως δήλωσε, μολονότι ο βυθός σε κάνει να ξεχνιέσαι”. Ως προς τις στιγμές που βίωσε τα χρόνια της διακυβέρνησής του, είπε ότι “η πιο συγκλονιστική εμπειρία ήταν ότι βρέθηκα στο F16 και το πήρα στα χέρια μου”, ενώ για την απώλεια του πατέρα του σχολίασε πως “είχε μαζί του μια ιδιαίτερη σχέση” και ακόμη και αν δεν τον είδε Πρωθυπουργό, εκείνος “είχε μια βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί”.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5ns696d1ih)
 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5nr66f53b5)

Αναφορικά με την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της συζύγου του, ο κ. Τσίπρας είπε πως η πεθερά του “έδωσε μια πολύ γενναία μάχη” με τον καρκίνο εδώ και 14 χρόνια, ενώ η διάγνωσή της με την επάρατο νόσο επηρέασε κατά τον κ. Τσίπρα την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα. “Αποφάσισε να κάνουμε παιδιά. Δεν είχε πάρει την απόφαση να κάνουμε παιδιά. Μετά πήρε την απόφαση να γίνουμε γονείς” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κλειδώνουν» οι επιλογές Μητσοτάκη για το Επικρατείας - Η ΝΔ κάνει rebound μετά τα Τέμπη

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τον πάγκο της ομάδας του τα' βαλε ο Πορτογάλος στον αποκλεισμό-σοκ της Αλ Νασρ

Δικαστικός κλοιός σε Αθήνα - Βρυξέλλες για Γεωργούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης