Μάντζος για Οικονόμου: Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης

Μάντζος για Οικονόμου: Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης

«Είναι πλέον εμφανές πως αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Mantzos
Ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί ανάμεσα στην κόντρα του Δημήτρη Μάντζου (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ) και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι έλεγε συνθήματα  κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία.

«Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ είναι το στόμα της κυβέρνησης», τονίζει σε ανάρτησή του στα social media, ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, απαντώντας στη δήλωση που έκανε το Μεγάλο Σάββατο  ο Γιάννης Οικονόμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Μια οφειλόμενη απάντηση στις αθλιότητες του κ. Οικονόμου, που -αντί για μια συγγνώμη- δεν δίστασε να μιλήσει για δήθεν συκοφαντία:
Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτης Φθιώτιδας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ είναι το στόμα της κυβέρνησης.
Άραγε, μετά το Πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός;
Κλείσιμο
Είναι πλέον εμφανές πως αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία.
Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει. Γι’ αυτό ζητούμε, στις 21 Μαΐου, να καταδικασθούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους.

ΥΓ: Επειδή η συκοφαντία προϋποθέτει ψέμα, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου να μας υποδείξει πού είπαμε ψέματα. Ας ξαναδεί το βίντεο -είναι αδιάψευστος μάρτυρας».

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν το Μεγάλο Σάββατο όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media ένα βίντεο μέσω του οποίου κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι φώναζε  συνθήματα κατά του Κινήματος. 

«Δεν θέλουμε να διαταραξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;», ήταν το σχόλιο του κ. Μάντζου.
Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση από την πλευρά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ο οποίος επεσήμανε ότι «ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο». «Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα: 

Με βροχές και καταιγίδες θα επιστρέψουν οι εκδρομείς τη Δευτέρα του Πάσχα - Πού χρειάζεται προσοχή

Μαίνονται οι μάχες στο Σουδάν, αυξάνονται νεκροί και τραυματίες - Αγωνία για τους Έλληνες εγκλωβισμένους

Τα 9 ρεκόρ που «έσπασε» η ενεργειακή αγορά στην Ελλάδα το ‘22 - Στροφή σε πράσινη ενέργεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης