Μηταράκης: Να σταματήσουμε σήμερα την εγκληματική οργάνωση να κατέβει στις εκλογές

Μηταράκης: Να σταματήσουμε σήμερα την εγκληματική οργάνωση να κατέβει στις εκλογές

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να «βάλει πλάτη» στο μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη - «Κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι θέλει να γίνει αρεστός στα αντισυστημικά κοινά»

5842232
«Σήμερα είναι το δίλημμα, θα βάλει πλάτη ο ΣΥΡΙΖΑ για να προστατεύσει τη Δημοκρατία», διερωτήθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στην σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Τρίτης, ο κ. Μηταράκης, ξεκαθάρισε πως σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα δεν πρέπει «να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος» επισημαίνοντας ότι «μία τέτοια εγκληματική οργάνωση είναι απειλή για τη Δημοκρατία και θα πρέπει να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία».

Όπως είπε δε ο κ. Μηταράκης τόνισε πως η κυβέρνηση έκρινε πως θα πρέπει μία τόσο σημαντική απόφαση δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από ένα άτομο και ο Άρειος Πάγος να αποφασίσει σε διευρυμένη σύνθεση.

Απαντώντας δε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο κ. Μηταράκης είπε πως «κινδυνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορηθεί ότι θέλει να γίνει αρεστός στα αντισυστημικά κοινά», ενώ τόνισε πως «επί ΝΔ συνελήφθη η εγκληματική οργάνωση, επί ΝΔ καταδικάστηκε», λέγοντας δε πως επί ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκαν αίθουσα να τους δικάσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτεθειμένος μετά το φιλί με το παιδί ο Δαλάι Λάμα - Η διαδρομή και τα «πιστεύω» του

Το Σάββατο μετά το Πάσχα η προκήρυξη των εκλογών - Λήγει η προθεσμία για την ψήφο αποδήμων

Άστατος o καιρός μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη - Πού θα βρέξει το Πάσχα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης