Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο στους Αγίους Αναργύρους - Δείτε φωτογραφίες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο στους Αγίους Αναργύρους - Δείτε φωτογραφίες

«Θα διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε ή θα επιστρέψουμε σε υψηλούς φόρους και ανοιχτά σύνορα» είπε στην Πετρούπολη - Δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

mitroktonos_agioi_anargiroi_xr
Στους Αγίους Αναργύρους και συγκεκριμένα στο 7ο Δημοτικό σχολείο βρέθηκε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συνομιλίες με τους μικρούς μαθητές με ορισμένους εκ των οποίων έκανε και high-five.

Ο πρωθυπουργός κάθισε σε ένα θρανίο, είδε τις δυνατότητες που προσφέρει ο διαδραστικός χάρτης και φωτογραφήθηκε με τους μαθητές.

Μετά την επίσκεψή του στους Αγίους Αναργύρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Πετρούπολη όπου μιλώντας σε πολίτες έθεσε εκ νέου τα διλήμματα των εκλογών λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι όλες οι εκλογες είναι κρισιμές αλλα αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες».

Κλείσιμο
Όπως είπε ο πρωθυπουργός στις εκλογές «θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει να πορεύεται προς το μέλλον ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω, αν θα διαφυλάξουμε αυτά που πετύχαμε τα τελευταία 4 χρόνια ή αν θα επιστρέψουμε σε υψηλούς φόρους και ανοιχτά σύνορα».


Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο δημοτικό σχολείο στους Αγίους Αναργύρους

mitsotakis-sxoleio-8
mitsotakis-sxoleio-7
mitsotakis-sxoleio-6
mitsotakis-sxoleio-5
mitsotakis-sxoleio-4
mitsotakis-sxoleio-3
mitsotakis-sxoleio-1


Μετά από την επίσκεψη στην Πετρούπολη δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι τελευταίες εκκρεμότητες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού αναμένεται να κλείσουν σήμερα, οπότε απομένει μια τελευταία συνεννόηση με τον πρωθυπουργό και τους στενούς του συνεργάτες.

Σε κάθε περίπτωση, αν η ανακοίνωση δεν γίνει σήμερα, τότε η Παρασκευή θα είναι η μέρα που θα λυθούν οι απορίες όλων και ειδικά των πολιτευτών, οι οποίοι αγωνιούν να κάνουν…Μεγάλη Εβδομάδα στις περιφέρειες τους ως υποψήφιοι και να πάρουν «καίρια» θέση στις εκκλησίες πόλεων και χωριών.

«Στοχευμένες» περιοδείες

Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, ως την επίσημη προκήρυξη των εκλογών φροντίζει να επισκεφθεί περιοχές, όπου η ΝΔ έχει κάμψη. Για παράδειγμα, η περιφέρεια Ηπείρου ενέχει δυσκολίες για τη ΝΔ, όχι τόσο στα Ιωάννινα, όσο σε άλλες περιφερειακές ενότητες, όπως η Άρτα ή η Πρέβεζα, αν και το εκλογικό σύστημα σε αυτές δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια εκπλήξεων ως προς την κατανομή εδρών (δυεδρικές περιφέρειες). Ακόμα, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, μια περιοχή, όπου ο ίδιος έχει την έδρα του, αλλά είναι ευρύτερα προβληματική για το κυβερνών κόμμα και μια από τις λίγες που είχε καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Το Σάββατο ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει να βρεθεί στο Κουκάκι, μια κεντρική γειτονιά της Αθήνας, με την Α’ Αθηνών, επίσης, να αναδεικνύεται σε ναρκοπέδιο για τη ΝΔ, όχι τόσο ως προς την επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο λόγω των διαρροών που μπορεί να έχει η ΝΔ προς τα δεξιά της, καθώς γίνεται «μάχη» για τη λεγόμενη «πατριωτική ψήφο». Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει να κλείσει τον κύκλο των προ-πασχαλινών περιοδειών στη Δυτική Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, μιας και ακούγεται έντονα ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, μετά και την απόσυρση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ευρύτερα, πάντως, σε πολλούς νομούς της Μακεδονίας η ΝΔ αντιμετωπίζει πρόβλημα για διαφορετικούς κατά τόπους λόγους, με φυγόκεντρες τάσεις προς τα δεξιά της. Αυτό θα επιχειρήσει ο κ. Μητσοτάκης να αντιστρέψει τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα όσο φτάνουμε πιο κοντά στην κάλπη.

Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια: 7+1 ερωτήσεις – απαντήσεις για το «πάγωμα» στα κυμαινόμενα επιτόκια

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα

«Τους είπα για το όπλο αλλά αυτοί συνέχισαν να πετάνε πέτρες» λέει ο αστυνομικός για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης