Μητσοτάκης από το Σουφλί: «Ο φράχτης θα γίνει από την αρχή μέχρι το τέλος»

Μητσοτάκης από το Σουφλί: «Ο φράχτης θα γίνει από την αρχή μέχρι το τέλος»

«Είναι πολλές οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής» είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

mitsotakis-soufli__3_
Το Σουφλί επισκέφτηκε το μεσημέρι, μετά το Διδυμότειχο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Συνομιλώντας με κατοίκους της πόλης για την επέκταση του φράχτη κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Ο φράχτης θα γίνει από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι δέσμευσή μου, τα έλεγα και στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο. Λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο φράχτης με ευρωπαϊκά λεφτά».

mitsotakis-soufli__13_
mitsotakis-soufli__12_
mitsotakis-soufli__11_
mitsotakis-soufli__10_


«Ήδη υπογράφουμε τώρα την επέκταση, φτιάξαμε το πρώτο κομμάτι, φτιάχνουμε το δεύτερο και θα ολοκληρωθεί όλος. Γιατί εάν δεν έχουμε ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλείσιμο
Όσον αφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο πρωθυπουργός επισήμανε: «Ήδη ξεκινήσαμε με το Διδυμότειχο, που ήταν μια δέσμευση δική μου, νομοθετούμε τώρα τη λειτουργία του τμήματος Ψυχολογίας. Διοικητικά θα ξεκινήσει από φέτος, ακαδημαϊκά θα ξεκινήσει από του χρόνου».

mitsotakis-soufli__8_
mitsotakis-soufli__7_
mitsotakis-soufli__6_
mitsotakis-soufli__5_
mitsotakis-soufli__4_


Για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «είναι πολλές και έχουμε και σημαντικά πράγματα να κάνουμε και στις υποδομές», τονίζοντας ότι «έχουμε ήδη αναμορφώσει πλήρως την Αλεξανδρούπολη, τώρα, ό,τι γίνει στο νότιο Έβρο πρέπει να γίνει και στον κεντρικό και στο βόρειο Έβρο».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καλλιάνος προειδοποιεί - «Προσοχή, αναμένονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες από Δευτέρα»

Ο άνθρωπος που «πρόδωσε» τον Τραμπ στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς είναι ο… δικηγόρος του

Μητσοτάκης από Διδυμότειχο: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε το κόμμα και τον πρωθυπουργό που θέλουμε να κυβερνήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης