Χριστοδουλάκης: Τώρα πια δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να κρύβεται πίσω από την ανεπάρκεια του Τσίπρα

Χριστοδουλάκης: Τώρα πια δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να κρύβεται πίσω από την ανεπάρκεια του Τσίπρα

Ανοιχτός πολιτικός διάλογος του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με πολίτες σε Άγιο Στέφανο και Νέα Μάκρη

manolis_christodoulakis
Σε πολίτες στον Άγιο Στέφανο και την Νέα Μάκρη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις με στόχο την άμεση επαφή και το διάλογο. Οι παρευρισκόμενοι στις συγκεντρώσεις πήραν τον λόγο, εξέφρασαν τις αγωνίες τους και μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους.

Κατά την εισαγωγή του στην ανοικτή συζήτηση στον Άγιο Στέφανο, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε, στην τραγωδία των Τεμπών: «Η καρδιά μας και η ψυχή όλων μας βρίσκεται αυτές τις ώρες δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Με μια και μοναδική ελπίδα. Να μη συμβεί ποτέ ξανά. Αλλά και με μια αδιαπραγμάτευτη απαίτηση. Να υπάρξει αυστηρή και ουσιαστική απόδοση ευθυνών αλλά και να αλλάξει επιτέλους εποχή αυτό το κράτος. Αυτό το κράτος των χαμηλών προσδοκιών».
christodoulakis1

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, αναφέρθηκε στη στάση της κυβέρνησης που «επιχείρησε με φθηνό τρόπο να διαφύγει των ευθυνών της, πυρπολώντας ότι έχει απομείνει από την αξιοπιστία της».

Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ «στάθηκε με ευθύνη, χωρίς κραυγές, με αληθινό σεβασμό και χωρίς να υποκρίνεται. Κυρίως όμως χωρίς να σιωπά».

Αναφερόμενος σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στην ανοικτή συζήτηση στη Νέα Μάκρη, είπε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι έχει συσσωρευτεί έντονη δυσαρέσκεια καθ' όλο το προηγούμενο διάστημα απέναντι στην κυβέρνηση, με την καταστροφική διαχείριση του δεύτερου και του τρίτου κύματος της πανδημίας, την ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά, τα κόκκινα δάνεια και τα ιδιωτικά χρέη που γονατίζουν την ελληνική κοινωνία, αλλά και το σκάνδαλο των υποκλοπών. Το μόνο που κρατούσε ζωντανή την κυβέρνηση ήταν η ανεπάρκεια της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και οι νωπές ακόμα μνήμες από την δική του καταστροφική διακυβέρνηση. Τώρα πια δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κρύβεται πίσω από την ανεπάρκεια του κ. Τσίπρα».
christodoulakis2

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «είναι και οι δύο, πλέον, μέρος του προβλήματος της χώρας. Το Βατερλώ της κυβέρνησης δεν αφορά μόνο το τι δεν έκανε 4 χρόνια για το σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά και ότι προσπάθησε να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη για να βγάλει τις ευθύνες από πάνω της. Το κλίμα είναι βουβό, υπάρχει συσσωρευμένη οργή, αλλά και αγωνία για το αύριο. Εμείς μπορούμε να εκφράσουμε σοβαρά, υπεύθυνα και με σεμνότητα την πραγματική ελπίδα».

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του στα προβλήματα της περιφέρειας αλλά και στις προοπτικές της. «Η Ανατολική Αττική πρέπει να ξαναρθεί στο προσκήνιο. Να σχεδιάσουμε και να αγωνιστούμε για κρίσιμα θέματα που απασχολούν την περιφέρεια, όπως το οικιστικό και το χωροταξικό. Θέματα συγκοινωνιών και μεταφορών, θέματα που αφορούν τα οδικά μας δίκτυα και θέματα κρίσιμα για την πολιτική προστασία».


Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης