Σύγκρουση τρένων: Την ερχόμενη εβδομάδα η ενημέρωση Γεραπετρίτη στη Βουλή για την τραγωδία στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων: Την ερχόμενη εβδομάδα η ενημέρωση Γεραπετρίτη στη Βουλή για την τραγωδία στα Τέμπη

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου θα κληθεί να παραστεί και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών επι ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης αν και δεν είναι μέλος της Επιτροπής

gerapetritis_arthro
Την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του κοινοβουλίου ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα του υπουργού θα συζητηθεί στην Διάσκεψη των Προέδρων την προσεχή Δευτέρα ώστε η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί εως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας με πιθανότερες ημέρες την Τετάρτη και Πέμπτη.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε σχετικά πως θα κληθεί να παραστεί στη συνεδρίαση και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών επι ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης.
image
«Την ώρα αυτή, η κομματική αντιπαράθεση είναι άχαρη και εντελώς αχρείαστη. Δεν είναι αυτό που απαιτεί η περίσταση και η κοινωνία. Ένα πράγμα όμως είναι η στάση ευθύνης και η αναζήτηση της αλήθειας και ένα άλλο τα ψέματα και ο φαρισαϊσμός. Για αυτό καλούμε τον κ. Σπίρτζη να παραστεί στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σε κατ´ αντιπαράσταση συζήτηση με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, κ. Γεραπετρίτη, προκειμένου να αποτυπωθεί με έγγραφα και στοιχεία η πραγματική κατάσταση. Καμιά συγκάλυψη. Οι πολίτες απαιτούν ανάδειξη και ανάληψη ευθυνών κι όχι ψέματα και υπεκφυγές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραστεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος και γιατί έδειρε τον αρχαιολόγο που ήλεγχε τις οικοδομές της Μυκόνου

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

«Διόρθωσαν» με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης