Κοντολέων: Για εθνικούς λόγους η παρακολούθηση Ανδρουλάκη - Νόμιμες οι επισυνδέσεις της ΕΥΠ

Κοντολέων: Για εθνικούς λόγους η παρακολούθηση Ανδρουλάκη - Νόμιμες οι επισυνδέσεις της ΕΥΠ

Ο τέως διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών επανέλαβε ότι η παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέση με την προσωπική του ζωή

kontoleon
Στην νομιμότητα των επισυνδέσεων της ΕΥΠ επέμεινε ο τεως διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

Ο μάρτυρας φερεται να επανέλαβε πως η η επισυνδεση στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη έγινε για εθνικούς λόγους και δεν αφορά την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα επανέλαβε οτι για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπήρξε ενημέρωση του πρωθυπουργού ούτε του τότε στενού του συνεργάτη Γρήγορη Δημητριάδη, για τη νόμιμη παρακολούθηση Ανδρουλάκη και δήλωσε άγνοια για το ποιος τους ενημέρωσε. Ο ίδιος φέρεται να ξεκαθάρισε οτι η ΕΥΠ δεν έχει καμία συνεργασία με την Intellexa και την Krikel. 

Σημειώνεται πως η κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του τέως διοικητή της ΕΥΠ, που είχε ξεκινήσει χθες το απόγευμα, διεκόπη το βράδυ και συνεχίσθηκε σήμερα στις δέκα το πρωί για να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις τέσσερις και μισή μετά το μεσημέρι. Οι εργασίες της Επιτροπής θα συνεχιστούν με την κατάθεση του νυν διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη.



Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης