ΑΔΑΕ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Η έρευνα έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα και συνεχίζεται

ΑΔΑΕ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Η έρευνα έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα και συνεχίζεται

Η ΑΔΑΕ δηλώνει έτοιμη έτοιμη να υποβάλει αρμοδίως συγκεκριμένες προτάσεις για την περαιτέρω θωράκιση του απορρήτου των επικοινωνιών

androulakis_predator_xr
Ανακοίνωση για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη εξέδωσε η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), σημειώνοντας ότι ο έλεγχος που αφορά την καταγγελία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί για την πλήρη και από πάσης απόψεως διερεύνηση της υποθέσεως».

«Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) δηλώνει ότι ο έλεγχος που αφορά την καταγγελία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί για την πλήρη και από πάσης απόψεως διερεύνηση της υποθέσεως, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΑΕ είναι η κατ’ εξοχήν αρμόδια με βάση το ίδιο το Σύνταγμα Αρχή (άρθρο 19 §2) για την διασφάλιση του θεμελιώδους και απολύτως απαραβίαστου δικαιώματος στο απόρρητο και την ιδιωτικότητα των επικοινωνιών, χωρίς το οποίο δεν νοείται κράτος δικαίου και δημοκρατικός βίος.

Είναι, τέλος, έτοιμη να υποβάλει αρμοδίως συγκεκριμένες προτάσεις, μέρος των οποίων έχει ήδη αποτυπωθεί στις ετήσιες εκθέσεις της προς την Βουλή των Ελλήνων, για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου και την περαιτέρω θωράκιση του απορρήτου των επικοινωνιών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν υπάρχει βιασμός, έγινε με τη θέλησή της», λέει η συνήγορος του 33χρονου στα Ανώγεια

Τουρκία: Ανευ προηγουμένου προκλήσεις από Ακάρ - «Αν θέλει ο Θεός, Τούρκοι θα κολυμπήσουν έως το Καστελλόριζο»


Tελικά οι μολότοφ είναι... βόμβες με απόφαση του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης