ΠΑΣΟΚ: Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

On camera δήλωση στις 17:00 αναμένεται να κάνει από την Κρήτη ο κ. Ανδρουλάκης

androulakis
Άμεση είναι η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη για την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη απο την θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού αλλά και την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνουν πως «δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη».

Και προσθέτουν:

«Επιμένουμε στην ανάγκη να πέσει άπλετο φως στη νοσηρή αυτή υπόθεση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και της δράσης του Predator στην Ελλάδα , που υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, αναμένεται να κάνει δήλωση on camera περίπου στις 17:00 στην οποία θα σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Σκανδαλίδης: «Η ευθύνη βαρύνει τον πρωθυπουργό, αν δεν μπορεί ας κάνει εκλογές»

«Να βγουν όλα στο φως, στη χώρα υπάρχει μείζον θέμα διαφάνειας και δημοκρατίας» δηλώνει στο protothema.gr ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης, με αφορμή τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέοντος. «Η ευθύνη βαρύνει τον πρωθυπουργό και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί ας προκηρύξει εκλογές» σημειώνει.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σκανδαλίδη έχει ως εξής:

Δέκα μέρες πριν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου πιστοποιημένη από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Την αμέσως επόμενη ημέρα, η κυβέρνηση έσπευσε στη Βουλή να κλείσει το θέμα επιβάλλοντας πέπλο σιωπής.

Σήμερα το πέπλο αποκαλύπτεται. Είναι αστείοι και προφανώς αδιανόητοι οι λόγοι που επιστρατεύονται για να δικαιολογήσουν την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και κλειδοκράτορα του Μαξίμου, αλλά και του διοικητή της ΕΥΠ.

Είναι φανερό ότι υπάρχει μείζον θέμα δημοκρατίας και διαφάνειας στη χώρα, και η ευθύνη βαρύνει απευθείας τον πρωθυπουργό. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο δημοκρατικό του καθήκον, ας προκηρύξει εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ πάντως θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη κατά των σκοτεινών μηχανισμών, που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα, όχι μόνο στη δικαιοσύνη αλλά και στο λαό. Να βγουν όλα στα φως».


Ειδήσεις σήμερα:

ΡΑΕ: Ελέγχονται τρεις μεγάλοι προμηθευτές για παραπλανητικές διαφημίσεις

Gov.gr Wallet: Διαθέσιμο για όλους τους πολίτες - Πώς «φορτώνουμε» τις ψηφιακές ταυτότητες και διπλώματα

Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης