Οικονόμου για Ερντογάν: «Οι επιτυχίες Μητσοτάκη δεν τον αφήνουν να ησυχάσει»

Οικονόμου για Ερντογάν: «Οι επιτυχίες Μητσοτάκη δεν τον αφήνουν να ησυχάσει»

«Είναι προφανές ότι  ο κ. Ερντογάν θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη » ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις αναφορές του Τούρκου προέδρου από τη στρατιωτική ακαδημία της Τουρκίας

oikonomou
«Η συνεχής ισχυροποίηση της Ελλάδας -στρατιωτικά, διπλωματικά και οικονομικά- στεναχωρεί τον κ. Ερντογάν και τον οδηγεί σε δηλώσεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα» ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Προέδρου της Τουρκίας.

Ο κ.Οικονόμου τόνισε ότι «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν την ιστορική παιδεία και τον πατριωτισμό που επιβάλλεται ώστε να κρατούν ερμητικά κλειστά τα αυτιά τους στις παραινέσεις όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα τους» και κατέληξε:

«Είναι προφανέστατο ότι οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει. Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια. Εξάλλου, ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο».

Νωρίτερα, ο Ερντογάν μιλώντας στην στρατιωτική ακαδημία επετέθη εκ νέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλώντας μάλιστα, τους Έλληνες να καταψηφίσουν την κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μια πραγματικότητα ότι ο γείτονας μας στο Αιγαίο πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί μας. Γι αυτό στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας έχει την θέση που του αναλογεί. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του που τρέχουν πίσω από περιπέτειες οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «παράδοξη» εικόνα από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: Μαζί κάθισαν ο Ούγγρος εθνικιστής ηγέτης και ο... σύζυγος του ηγέτη του Λουξεμβούργου

Ιρανός 35 ετών ξελόγιασε μέσω Instagram 17χρονη – Την πήγε στη Μύκονο για να την εκδίδει

Απαλλάσσεται με βούλευμα ο Βασίλης Λεβέντης που είχε καταγγελθεί για βιασμό από την Μπίκα - Μυθεύματα και ψεύδη όσα του είχε καταλογίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης