«Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζεται να δραπετεύσει με πρόωρες εκλογές»

«Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζεται να δραπετεύσει με πρόωρες εκλογές»

«Διαπιστώνουμε ότι ο πανικός του κ. Μητσοτάκη μεταφέρθηκε και στον εκπρόσωπο του που από τη μια ομολογεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και από την άλλη έχει το θράσος να μιλά για ειλικρίνεια, σοβαρότητα και σταθερότητα», αναφέρει η Κουμουνδούρου απαντώντας στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

συριζα
Για «πανικό» του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με τις πρόωρες εκλογές.

«Διαπιστώνουμε ότι ο πανικός του κ. Μητσοτάκη μεταφέρθηκε και στον εκπρόσωπο του που από τη μια ομολογεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και από την άλλη έχει το θράσος να μιλά για ειλικρίνεια, σοβαρότητα και σταθερότητα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το αυτονόητο, αυτό που θα ίσχυε σε κάθε Δημοκρατία που θέλει να ονομάζεται ευρωπαϊκή: Αφού ο κ. Μητσοτάκης έκανε την κωλοτούμπα και ομολογεί ότι ετοιμάζεται να δραπετεύσει, να αφήσει κατά μέρος τα παιχνίδια με τους θεσμούς και το Σύνταγμα και να ορίσει τώρα την ημερομηνία των εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών. Όσο για το ποιος επιδεινώνει την κατάσταση στην κοινωνία με την έκρηξη της ακρίβειας, αφήνοντας τους κερδοσκόπους ανεξέλεγκτους και για το ποιος γεννά εθνικούς κινδύνους με τις επιπόλαιες επιλογές του που κάνουν τη χώρα μέρος της κρίσης, όλοι οι Έλληνες πια το γνωρίζουν. Και η απάντηση που θα δώσουν στις κάλπες θα είναι ηχηρή».



Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακός πόλεμος: Το µεγάλο κόλπο του Πούτιν που ανεβάζει τον πληθωρισµό στη ∆ύση

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Survivor: Η Ασημίνα στον τάκο και ο Άρης την πρώτη ασυλία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης