Συνάντηση Δένδια – Μπέρμποκ: «Ειλικρινής και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τις ελληνογερμανικές σχέσεις»

Συνάντηση Δένδια – Μπέρμποκ: «Ειλικρινής και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τις ελληνογερμανικές σχέσεις»

Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας συναντήθηκαν στο περιθώριο του Συμβουλίου  Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ  – Έμφαση δόθηκε στην ενεργειακή συνεργασία και τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Δυτικά Βαλκάνια

dendias_berbock
Συνάντηση με την Γερμανίδα ομόλογό του Αναλένα Μπέρμποκ είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο περιθώριο του σημερινού Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων. 

«Ειλικρινής και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για ελληνο-γερμανικές σχέσεις, με έμφαση σε ενεργειακή συνεργασία, και για εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Δυτικά Βαλκάνια» αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

Να σημειωθεί ότι η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Πακιστάν στις 7 Μαΐου. Λόγω της ασθένειάς της, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις της στην Ελλάδα και στην Τουρκία.




Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τις μωβ, έρχονται οι γαλάζιες μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες - Πώς είναι και τι πρέπει να κάνουμε αν μας ακουμπήσουν


H Ελλάδα είναι ο ακριβότερος προορισμός στη Μεσόγειο και η Τουρκία ο φθηνότερος, γράφει η Handelsblatt


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης