Θεσσαλονίκη: Δεύτερο «ραντεβού» Μητσοτάκη με Σολτς μέσα σε 15 ημέρες

Θεσσαλονίκη: Δεύτερο «ραντεβού» Μητσοτάκη με Σολτς μέσα σε 15 ημέρες

Ο Γερμανός καγκελάριος μετέβη από το Βελιγράδι στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η Σύνοδος των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης - Είχε σύντομη συνομιλία με τον πρωθυπουργό και συμμετείχε στο δείπνο των ηγετών - Μητσοτάκης: Έως το 2033 τα Δυτικά Βαλκάνια πρέπει να ενταχθούν στην ΕΕ

5620896
Απευθείας από το Βελιγράδι έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς. Ο κ. Σολτς μετέβη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency όπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα η Σύνοδος των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης προκειμένου να συμμετέχει στο δείπνο των ηγετών. Στο ξενοδοχείο τον υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο είχε ένα σύντομο τετ α τετ (το δεύτερο μέσα σε δύο εβδομάδες).

Την ίδια ώρα η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα γράφει στα social media πως ο Γερμανός καγκελάριος βρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφία από τη Σύνοδο στην οποία απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Όλαφ Σολτς. Σημειώνεται πως η ανάρτηση είναι γραμμένη τόσο στα ελληνικά όσο και στα γερμανικά. 
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Υποδοχή Scholz και δείπνο 10/6/2022

5620891
5620887
5620896
5620882

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης