Αλέξης Τσίπρας: Το Tik Tok του κατέβασε βίντεο από την επίσκεψή του στα παιδικά χωριά SOS

Αλέξης Τσίπρας: Το Tik Tok του κατέβασε βίντεο από την επίσκεψή του στα παιδικά χωριά SOS

Δολιοφθορά «βλέπει» η Κουμουνδούρου, λένε ότι κάποιοι έκαναν «ομαδικά report» δήθεν για περιεχόμενο εκφοβισμού και παρενόχλησης, ενώ στο συγκεκριμένο βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS

alexistsipras_tiktok
Το Tik Tok κατέβασε βίντεο του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο κατέβηκε με την αιτιολογία ότι παραβίαζε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού.

Ωστόσο το ίδιο στιγμιότυπο παραμένει αναρτημένο κανονικά στον λογαριασμό του στο Instagram.



Ουσιαστικά πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων στο οποίο ο Άλέξης Τσίπρας παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης.

Στην πλατφόρμα είχε αναρτηθεί ακόμη ένα βίντεο, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο ψήσιμο του οβελία στο πλαίσιο της ίδιας επίσκεψης, το οποίο φαίνεται να έχει διατηρηθεί κανονικά στην πλατφόρμα.



Κλείσιμο
@atsipras

Κυριακή του Πάσχα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας




Δολιοφθορά «βλέπει» η Κουμουνδούρου

Από πλευράς της, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «δολιοφθορά», καθώς σήμερα το πρωί σημειώθηκαν ομαδικά reports για το σχετικό βίντεο με την κατηγορία του εκφοβισμού και της παρενόχλησης, κάτι που δεν ευσταθεί, όπως επισημαίνεται, αφού στο «επίμαχο» οπτικοακουστικό υλικό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS.

Παρότι οι αιτιάσεις των αναφορών δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, η αυτοματοποιημένη διαδικασία από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί στο ενδιάμεσο και σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παιδικό Χωριό της Βάρης, την Κυριακή του Πάσχα.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ έμεινε στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, περνώντας αρκετό χρόνο με παιδιά και μητέρες SOS, ανάμεσα στις οποίες και τρεις οικογένειες από την αντίστοιχη δομή της Ουκρανίας, που έχουν βρει καταφύγιο λόγω του πολέμου στη Βάρη και διηγήθηκαν στον κ. Τσίπρα τα όσα βίωσαν, μέχρι να φτάσουν ασφαλείς στην Ελλάδα.








Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης