ΝΔ: Τσίπρας και Κασιδιάρης ταυτίζονται για τη ρωσική εισβολή - Είναι με τον Πούτιν

ΝΔ: Τσίπρας και Κασιδιάρης ταυτίζονται για τη ρωσική εισβολή - Είναι με τον Πούτιν

Η «πάνω πλατεία», συναντιέται ξανά με την «κάτω πλατεία», μόνο που το 2022 δεν είναι 2012 σημειώνει η Νέα Δημοκρατία - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

5560108
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι ταυτίζεται με τις απόψεις Κασιδιάρη για το ουκρανικό εξαπέλυσε το απόγευμα της Παρασκευής η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ, υπενθυμίζει τις πλατείες των αγανακτισμένων σημειώνοντας όμως ότι το 2022 δεν είναι 2012.

«Είναι προφανές από την αρχή της εισβολής ότι είναι με τον Πούτιν» σημειώνει με έμφαση η ΝΔ η οποία παράλληλα δίνει στη δημοσιότητα τις σχετικές αναρτήσεις που έκαναν οι κ.κ. Τσίπρας και Κασιδιάρης μετά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου της ΝΔ σημειώνει:

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν. Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή. Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης. Η “πάνω πλατεία”, συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012».

Δείτε τις αναρτήσεις Τσίπρα και Κασιδιάρη που δημοσίευσε η ΝΔ
Κλείσιμο
16_56_151
16_56_152

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η νέα Δημοκρατία ανασύρει από τα σκουπίδια τη θεωρία των δύο άκρων νομίζοντας ότι ο ελληνικός λαός ξεχνάει ποιοι ήταν αυτοί που φορούσαν τις περικεφαλαίες μαζί με τον Κασιδιάρη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με το κόμμα του Πούτιν» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, απάντηση:

«Βυθισμένη σε αδιέξοδο η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει στην παλιά της προπαγάνδα και καταφεύγει σε ανόητες προκλήσεις.

Μετά το χθεσινό ομολογημένο φιάσκο της στη Βουλή, όπου η κυβέρνηση σε πλήρη αποσύνθεση εξέθεσε διεθνώς τη χώρα με έναν νεοναζί να μιλάει στην Ελληνική Βουλή, θα ανέμενε κανείς σιωπή.

Αντί γι’ αυτό ανασύρει από τα σκουπίδια τη θεωρία των δύο άκρων νομίζοντας ότι ο ελληνικός λαός ξεχνάει ποιοι ήταν αυτοί που φορούσαν τις περικεφαλαίες μαζί με τον Κασιδιάρη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με το κόμμα του Πούτιν. Ποιοι είναι αυτοί που αναζητούν ακόμα και σήμερα τη «σοβαρή» Χρυσή Αυγή. Ως εδώ!

Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο επικίνδυνος είναι και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Στην προσπάθεια του να ξεπλύνει τους νεοναζί του "Τάγματος Αζόφ" πετάει λάσπη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο ίδιος που πέταγε λάσπη για τη μεγάλη συναυλία ειρήνης.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποτύχει σε όλα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να προκαλεί και να δημιουργεί για μια ακόμη φορά τεχνικούς διχασμούς για φτηνούς μικροπολιτικούς σκοπούς».

Ανταπάντηση της ΝΔ:  Επαναλάβουμε ότι το 2022 δεν είναι 2012

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Πειραιώς σημείωσε:

«Καταλαβαίνουμε την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ όταν του θυμίζουμε:

-Με ποιους ήταν αγκαλιά στις πλατείες
-Ότι συγκυβέρνησε αρμονικά με τους ΑΝΕΛ και τον υποστηρικτή του Πούτιν Π.Καμμένο
-Ότι οι υπουργοί του χειροκροτούσαν από την πρώτη σειρά την απόπειρα να στηθεί μηχανισμός ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα με επικεφαλής τον εκλεκτό τους Κ.Βαξεβάνη.

Σήμερα βρίσκεται ξανά αγκαλιά με τους υποστηρικτές του Πούτιν.  Θα του επαναλάβουμε λοιπόν ότι το 2022 δεν είναι 2012».


Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνο οι Ουκρανοί έχουν τον τύπο πυραύλου που έπληξε το Κραματόρσκ» λέει το Κρεμλίνο

Επισκέφτηκαν την Πισπιρίγκου στη φυλακή η μάνα και η αδερφή της - Της έδωσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα

Η ΕΕ υιοθετεί πέμπτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία- Τι περιλαμβάνει




.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης