Μπουρλά: Βραβεύτηκε από την Σακελλαροπούλου για την προσφορά του

Μπουρλά: Βραβεύτηκε από την Σακελλαροπούλου για την προσφορά του

Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό μέγαρο

sakelaropoulou_bourla_art
Παράσημα για την προσφορά τους απένειμε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε προσωπικότητες μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά εξαιρετικά συγκινημένος ανέφερε ότι αν και το έργο του έχει αναγνωριστεί και ο ίδιος έχει τιμηθεί με διακρίσεις «καμία διάκριση δεν έχει την ίδια θέσει στην καρδιά του όσο αυτή».

«Πιστεύω πάντα στη ζωή μου ότι η επιστήμη μπορεί να υπερβαίνει οποιαδήποτε εμπόδιο, πιστεύω ότι και οι Έλληνες μπορούν να υπερβαίνουν οποιοδήποτε εμπόδιο και αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που μπόρεσα να βρεθώ σ΄ αυτή τη θέση και να προσφέρω. Παραλαμβάνω το βραβείο με χαρά και ευγνωμοσύνη στο όνομα των 80.000 υπαλλήλων της εταιρείας που αυτοί στην ουσία με έκαναν να βρεθώ σήμερα εδώ» πρόσθεσε.

Κατά την παραλαβή του παρασήμου, ο διαπρεπής νομικός Λίνος – Αλέξανδρος Σισιλιάνος κόμπιασε από συγκίνηση, όταν ευχαρίστησε την οικογένειά του που ήταν παρούσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Μάλιστα, μίλησε για τη σημασία του θεσμού του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες μας.

Παράλληλα, η Βικτωρία – Μαργαρίτα Καρέλια ανέφερε ότι είναι στιγμή συγκίνησης και απολογισμού για την ίδια, προσθέτοντας: «το να προσφέρεις είναι πιο ωραίο και μαγευτικό από το να εισπράττεις»

Κλείσιμο
Το βραβείο της Αλίκης Περρωτής – Κωνσταντοπούλου παρέλαβε η εγγονή της Θεοδώρα Πικρού – Βαλεντή. «Η γιαγιά μας όλη της ζωή χαίρεται να προσφέρει και να βοηθά τους ανθρώπους με ευαισθησία και ανιδιοτέλεια. Μας παραδίδει μια σπουδαία παρακαταθήκη, έχει μυήσει και την οικογένειά μας στις ίδιες αξίες...».



sakelaropoulou_bourla__1_
sakelaropoulou_bourla_art

Η ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό μέγαρο και η πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε τα παράσημα:

-του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος στον κ. Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο,

-του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Ευποιίας στην κα Αλίκη Περρωτή – Κωνσταντοπούλου,

-του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Σωτήρος στον κ. Αλβέρτο Μπουρλά,

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης