Γιώργος Τράγκας: Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από τη διαθήκη, λέει ο Κουρτζίδης

Γιώργος Τράγκας: Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από τη διαθήκη, λέει ο Κουρτζίδης

Ο επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη γνωστοποίηση της διαθήκης του δημοσιογράφου  - «Τι παιχνίδια είναι αυτά;», αναφέρει μεταξύ άλλων

unnamed
Πρόθυμος να διεκδικήσει οτιδήποτε του αναλογεί από την διαθήκη του Γιώργου Τράγκα εμφανίζεται ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματός του «Μιλάει για την οικογένεια που κρύβεται και δεν μιλάει, ενώ προχωράει και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη διαθήκη ή τις κρυφές διαθήκες, καθώς και τις περίεργες αν όχι ύποπτες κρυφές επισκέψεις που δέχθηκε ο αείμνηστος δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο "Σωτηρία", πριν από τη διασωλήνωση του».

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Πάρις Κουρτζίδης αναφέρει:

- «Μιλούσα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Τράγκα όταν ήταν στο νοσοκομείο και έτσι μου εκμυστηρεύθηκε ότι είχε τακτοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Και μου το τόνιζε συνεχώς. Ρωτώ ευθέως λοιπόν: Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει την οικονομική αυτοτέλεια και του Κινήματος; Και ποιος θα μπορούσε να την έχει ιδιοχείρως; Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει τη σύσταση ιδρύματος ΄΄ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ΄΄ με σκοπό και να στεγάσει το δημοσιογραφικό του αρχείο, αλλά και να έχει φιλανθρωπικό έργο; Κάτι που αποκαθιστά τη μνήμη και την ειλικρίνεια του για τη θέλησή του να προσφέρει στον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία; Και εάν υπάρχει, ποιος μπορεί να την έχει αυτή την ιδιόχειρη διαθήκη; Έγιναν "μυστικές επισκέψεις" στο νοσοκομείο όσο ακόμα ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν διασωληνωμένος; Από ποια ή από ποιον; Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν οι Αρχές…».

- «Είναι απόρροιας άξιον γιατί επί 2,5 μήνες δεν βγήκε κανείς να πει – ενώ η μία πλευρά γνώριζε – ότι έστω υπάρχει μία διαθήκη του 2018. Η οποία μάλιστα τροποποιήθηκε από πληρεξούσιο, ποτέ με την παρουσία του ίδιου, δύο φορές. Τι παιχνίδια είναι αυτά; Τι διαπραγματεύονται; Σας διαβεβαιώνω: Ότι είναι να διεκδικήσουμε ως κόμμα, ως κίνημα, θα το διεκδικήσουμε».
Πάρις Κουρτζίδης για διαθήκη Τράγκα: Υπάρχει κι άλλη διαθήκη;
 


Ειδήσεις σήμερα:

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος

Αφρικανική σκόνη μέχρι και το Σάββατο σε όλη τη χώρα, δείτε βίντεο με την πορεία του φαινομένου

Κιρίλ Σαμάλοφ: Ο πρώην γαμπρός του Πούτιν γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με νέο αμόρε στο Ντουμπάι

Κλείσιμο
­
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης