Την Κυριακή η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ - Ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος

Την Κυριακή η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ - Ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνουν ότι στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη είναι να παρουσιάσει σε όλα τα μέλη της ΚΠΕ τα επόμενα βήματα του κόμματος σεβόμενος τα όργανα και τη συλλογική θεσμική λειτουργία του κόμματος

ANDROULAKIS
Για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τέλος της Άνοιξης προετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, βάζοντας τις μηχανές του κόμματος σε λειτουργία. Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, υπό τον Νίκο Ανδρουλακη, συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Είναι η πρώτη που γίνεται μετά τις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου, η τελευταία είχε γίνει τον Οκτώβριο του ‘21. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr θα παρουσιαστεί το σχέδιο της αυτό οργάνωσης και η ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνουν ότι στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη είναι να παρουσιάσει σε όλα τα μέλη της ΚΠΕ τα επόμενα βήματα, σεβόμενος τα όργανα και τη συλλογική θεσμική λειτουργία του κόμματος.

Την ίδια ώρα, οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος συνεχίζουν τις εξορμήσεις και τις δράσεις κατά της ακρίβειας σε όλη την χώρα. Την Τρίτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα μαζί με στελέχη της Αθήνας επισκέφτηκαν την Βαρβάκειο αγορά.

IMG_3342



Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης: Βοηθήστε να σταματήσουμε την ρωσική πολεμική μηχανή γιατί μετά... οι Ρώσοι θα έρθουν σε σας

Ακρίβεια - Οικονόμου: Οι πολίτες θα πληρώνουν τη βενζίνη φθηνότερα από την τιμή της αντλίας

Κρήτη: Η βάφτιση στο Ηράκλειο που έγινε viral γιατί άρπαξε... φωτιά η νονά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης