ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ για Θάνου: Κανονικότητα επί κυβέρνησης Τσίπρα οι εκβιασμοί και οι χρηματισμοί

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ για Θάνου: Κανονικότητα επί κυβέρνησης Τσίπρα οι εκβιασμοί και οι χρηματισμοί

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό για τις αποκαλύψεις εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση

neathanou
Νέα σκληρή ανακοίνωση για την υπόθεση «Θάνου - Βγενόπουλου» εξέδωσε η ΝΔ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για «πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς». Η ΝΔ αναφέρει ότι αντί να απαντήσει, επιτίθεται στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, που ζητούσε να διερευνηθούν σε βάθος τα στοιχεία που προκύπτουν από την δημοσιοποίηση της συνομιλίας Βγενόπουλου  με την επιχειρηματία που φέρεται να ζητούσε χρήματα για λογαριασμό της Βασιλικής Θάνου. 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας


«Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει να πει ΜΙΑ λέξη για την ουσία όσων συνταρακτικών αποκαλύπτονται στην επίμαχη συνομιλία! Ούτε μια λέξη, για τους εκβιασμούς, τις  “βιβλιοθήκες” τους χρηματισμούς που περιγράφονται! Ίσως για τον  ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά να αποτελούσαν “κανονικότητα” επί των ημερών του, με βάση όσα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Αντί να απαντήσει, επιτίθεται στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει πλήρως την κα Θάνου, τον κ. Παπαγγελόπουλο και τις πρακτικές τους κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016. Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του.

Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δις απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν.

Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τρένο στο Κρυονέρι

«Αγριεύει» η κακοκαιρία, αναβαθμίστηκε σε κατηγορία 3 - Πού θα σημειωθούν έντονες βροχές

Κυβερνητικός «πονοκέφαλος» για την ενεργειακή ακρίβεια - Nέα μέτρα υπαγορεύει η κρίση στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης