Βουλή : Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - «Μην ψάχνετε στήριξη, μας κατηγορούσατε ως γερμανοτσολιάδες»

Βουλή : Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - «Μην ψάχνετε στήριξη, μας κατηγορούσατε ως γερμανοτσολιάδες»

Αφορμή ήταν η ψηφοφορία επί της συνταγματικότητας του νομοσχεδίου για τον eΕΦΚΑ που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ - «Παρών» ψηφίζει το ΚΙΝΑΛ - Η κόντρα Σκουρλέτη με Γιαννακοπούλου

skourletis-giannakopoulou-arthro
Σφοδρή σύγκρουση είχαν στην Βουλή ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγης με τον Πάνο Σκουρλέτη και Νάντια Γιαννακοπούλου να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή για την ένταση αποτέλεσε η επιλογή του ΚΙΝΑΛ να δηλώσει «παρών» στην πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση επι του νομοσχεδίου για τον eΕΦΚΑ.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή ο λκοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι. Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ».

Απαντώντας η κα Γιαννακοπούλου είπε «Κ. Σκουρλέτη μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ Δεν δέχεται. πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε μας δεν θα βρείτε τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις! Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλής. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;».



Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης