Τσίπρας για τα χιόνια: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες για να αποποιηθεί των ευθυνών του

Τσίπρας για τα χιόνια: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες για να αποποιηθεί των ευθυνών του

Νέο κάλεσμα για εκλογές - Τι δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την διαχείριση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση – Δείτε βίντεο

alexis_tsipras
Παρέμβαση με δήλωση on camera, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ταλαιπωρία των πολιτών από την κακοκαιρία Ελπίδα και σε συνέχεια της τοποθέτησης και της «συγγνώμης» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Όπως λέει ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, «εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες» σημειώνοντας πως η κυβέρνηση «γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο».

Παράλληλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να προσφύγει το συντομότερο στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

Δείτε βίντεο:

Δήλωση για την κυβερνητική ανικανότητα διαχείρισης της κακοκαιρίας


Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες. Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση.

»Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά. Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Ελπίς: Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο και την Παρασκευή τα σχολεία

Συγγνώμη Μητσοτάκη στους πολίτες - Παραδοχή ότι η διαχείριση της χιονοθύελλας ήταν «μη επιτυχημένη» - Ευθύνες στην Αττική Οδό

Έκρηξη στη Συγγρού: Αποκλείστηκε η τρομοκρατική ενέργεια - Τι κατέθεσε ο 78χρονος που τραυματίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης